Pasajul Băneasa este blocat pe un sens Accident grav la intrarea în Capitală. Trei persoane rănite

 
Un accident grav s-a petrecut duminică dimineaţă la intrarea în Bucureşti. Pasajul Bănesa este blocat pe sensul de intrare în Bucureşti. Trei persoane au fost rănite, dintre care una este în stare foarte gravă, după ce un autoturism condus de o femeie a intrat în plin în parapetul de la intrarea in pasaj, transmite Romnaniatv.net  

Trei persoane au fost rănite duminică dimineaţă în accidentul produs la intrarea în Pasajul Băneasa. Potrivit reprezentanţilor ISU, un autoturism condus de o femeie a intrat în plin în parapet. Atât şoferiţa, cât şi alţi doi bărbaţi care se aflau în maşină cu ea au fost răniţi. A fost nevoie de intervenţia pompierilor pentru descarcerarea a două dintre persoanele aflate în maşina implicată în accident. O persoană este în stare gravă, fiind în stop cardio-respirator, se mai arată pe romaniatv.net. 

Potrivit unor martori citaţi de România TV, şoferiţa a încetinit maşina pentru a saluta pe cineva cunoscut aflat într-o altă maşina. Câteva secunde de neatenţie au fost suficiente pentru a pierde controlul volanului şi să intre cu maşina în peretele de beton, mai spun cei de la romaniatv.net.

Sursa: romaniatv.net 
Sursa foto: romaniatv.net

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.