Accident în curtea Spitalului din Urlați. O ambulanță a retezat o conductă de gaz metan care alimenta centralele termice ale pavilioanelor cu bolnavi

Un accident a avut loc în această seară la spitalul din orașul Urlați, județul Prahova. O ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Prahova a retezat o conductă de gaz metan care alimenta centralele termice ale pavilioanelor cu bolnavi.
 
Potrivit ISU Prahova, a fost oprită alimentarea cu gaz metan de la branșamentul central, nu este pericol de explozie și nu se impune evacuarea bolnavilor.
 
La Spitalul Urlați, sunt internați 12 adulți internați la Secția Interne, 7 adulți la Compartimentul de chirurgie, 3 copii la Pediatrie.
 

”Operatorul de gaz metan este la fața locului și va remedia defecțiunea. ISU Prahova s-a deplasat la fața locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și 5 subofițeri, a oprit alimentarea cu gaz metan a spitalului și asigură măsuri specifice până la revenirea la normalitate” - au transmis reprezentanții ISU Prahova.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.