UPDATE 5. Ce spune ITM Constanţa. Pompierii, solicitaţi pentru salvarea unei persoane Accident la ecluza din Cernavodă

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, au fost solicitaţi cu puţin timp în urmă pentru salvarea unei persoane. Din primele informaţii, o persoană are nevoie de ajutor după ce a rămas cu piciorul prins într-o tablă. Deocamdată nu se cunosc împrejurările în care a avut loc incidentul. Totul a avut loc la ecluza de la Cernavodă.

UPDATE 5, ora 13.00

Conform ITM Constanţa, „în dimimeaţa zilei de 5 martie, marinarul Eugen Baston se află în prova convoiului împingătorului SIDEX 2 care efectua ecluzarea în Portul Cernavodă, în acest timp i-a fost prinsă laba piciorului drept între postamentul bintei pitice şi o fâşie de tablă, accidentandu-l. A fost transportat la Spitalul Municipal Medgidia cu diagnosticul fractură laba piciorului drept şi amputare deget picior drept”.

Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie stabilită de către CNFR NAVROM SA.

UPDATE 4, ora 09.05

Intervenţia pompierilor s-a finalizat. Piciorul bărbatului a fost scos din strânsoare prin amputarea a unui deget de la piciorul drept. Persoana vătămată a fost preluată de un echipaj din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa. Bărbatul de 36 de ani se afla pe barjă în momentul producerii incidentului. Acestea dirija barja să intre în ecluză. Cel mai probabil, din cauza faptului că a stat prea aproape de margine, piciorul bărbatului a fost prins între tampon şi o tablă desprinsă din barjă.

UPDATE 3, ora 08.25

Cel mai probabil şi inspectorii din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Constanţa vor fi sesizaţi în această cauză pentru a demara o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor incidentului. Deocamdată, inspectorii nu au primit nicio informaţie în această cauză.

UPDATE 2, ora 08.15

În aceste momente pompierii militari intervin cu un depărtător şi un flex pentru a elibera piciorul bărbatului. Din câte se pare, acesta dirija intrarea unei barje în ecluză când a avut loc incidentul. Bărbatului i-a fost vătămată partea inferioară a piciorului. La faţa locului se află şi un echipaj medical.

UPDATE 1, ora 08.00

La faţa locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Detaşamentului de Pompieri Cernavodă. Se pare că este vorba despre un muncitor care şi-ar fi prins piciorul în tablaunei barje.
 
Sursa foto:acn.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.