UPDATE. Accident la restaurantul Rustic. Pieton accidentat

Serviciul Rutier Constanţa informează că un accident rutier a avut loc pe bulevardul Tomis, în zona restaurantului Rustic. Din primele date, un pieton a fost lovit de o maşină. Deocamdata nu se cunoaşte starea acestuia.

UPDATE, ora 22.00

Conform poliţiştilor rutieri constănţeni, în această seară, în jurul orei 20.00, o femeie de 25 de ani, din Bărăganu, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis din Constanţa, pe banda nr. 2, dinspre bulevardul Aurel Vlaicu către strada Tulcei şi ajungând la marcajul pietonal din zona restaurantului Rustic, din cauza
nepăstrării unei distanţe de siguranţă, a intrat în coliziune faţă spate cu un autoturism, condus de o femeie de 29de  ani, din Rariştea, în aceeaşi direcţie de mers şi care oprise la trecerea pentru pietoni, iar în rma coliziunii a fost proiectată către înainte, unde a surprins şi accidentat o femeie de 54 de ani, din Constanţa, care se angajase în traversarea străzii pe marcajul pietonal din partea stângă a conducătoarei auto. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a pietonului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.