Accident rutier grav pe DN1. O persoană a decedat și mai multe au fost rănite. Traficul a fost blocat în zonă

Circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 1, în judeţul Bihor, unde a avut loc un accident rutier soldat cu patru persoane rănite şi una decedată, informează Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Potrivit sursei citate, pe DN 1, între localităţile Borod şi Topa de Criş, judeţul Bihor, a avut loc un eveniment rutier, în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului au rezultat în final cinci victime, cu multiple leziuni, dintre care una a murit.

Cauza producerii accidentului a fost depăşirea neregulamentară, mai precizează sursa citată.

"Accidentul rutier a fost sesizat la ora 5,54, prin numărul unic 112, apelantul sesizând că sunt şase persoane implicate aflate în trei autovehicule, două autoturisme şi un autocamion, moment în care ISU Crişana a mobilizat la faţa locului trei echipaje de pompieri militari. Din cadrul staţiei Aleşd s-a intervenit cu o autospecială de descarcerare, o ambulanţă B2 (paramedici) şi o autospecială de lucru cu apă şi spumă. De la Oradea s-a deplasat echipajul de terapie de intensivă mobilă al SMURD şi două echipaje ale Serviciului de Ambulanţă Judeţean", a precizat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al ISU Crişana, maiorul Camelia Roşca.


Ajunse la faţa locului, forţele de intervenţie au acordat primul ajutor celor cinci persoane rănite în accident. În urma accidentului, un bărbat, care se afla în stop cardiorespirator când au ajuns salvatorii, a murit. Trei victime se află în cod verde medical, având răni uşoare, iar una în cod galben medical, cu traumatisme şi contuzii. Acestea au fost transportate la spital pentru investigaţii şi tratamente.

"Dintre persoanele rănite, una, un bărbat, se afla în stop cardiorespirator. S-au efectuat manevre de resuscitare, dar din nefericire fără rezultat. Persoana a decedat", a precizat reprezentanta ISU Crişana.


Comisarul şef Alina Dinu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean, a confirmat că în accident au fost implicate două maşini şi un autotren (TIR).

"Poliţiştii rutieri efectuează cercetarea la faţa locului pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii accidentului rutier. Traficul rutier a fost reluat", a declarat Alina Dinu. 

Sursa: Agerpres.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Șofer sub influența substanțelor psihoactive, depistat în urma unui accident rutier, în Năvodari, județul Constanța. S-a întocmit dosar penal

28 Mar 2024 375

IGPR InfotraficTrafic blocat pe DN 1

28 Mar 2024 255

Știri Constanța azi UPDATE. Accident rutier cu victime pe varianta Ovidiu! (FOTO+VIDEO)

28 Mar 2024 1791

Accident rutier pe bulevardul IC Brătianu din Constanța! Unul dintre șoferi, sub influența substanțelor interzise

27 Mar 2024 659

A fost activat Planul Roșu de intervenție la Techirghiol, în urma unui accident rutier. Detalii de la IPJ Constanța (VIDEO)

27 Mar 2024 765

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Mărturiile emoționante ale tatălui uneia dintre fetele rănite în urma impactului (VIDEO)

27 Mar 2024 5196

Planul Roșu de intervenție activat la Techirghiol Șoferița implicată în evenimentul rutier face declarații! (VIDEO)

27 Mar 2024 1935

A fost activat Planul Roșu de intervenție! UPDATE. Accident rutier între o mașină și un microbuz în Techirghiol. Mai mulți copii răniți (FOTO+VIDEO)

27 Mar 2024 6231

Corpul de Control al Ministerului Justiției a finalizat verificările la Penitenciarul Constanța – Poarta Albă, în cazul Vlad Matei Pascu. Ce s-a stabilit

26 Mar 2024 646

Știri Constanța Accident rutier în apropierea canalului Dunăre-Marea Neagră! Șoferul a fugit de la fața locului

26 Mar 2024 548

IPJ Constanța Șofer vitezoman, depistat de polițiști fără permis, după ce a produs un accident și a fugit de la locul faptei (VIDEO)

26 Mar 2024 549

IGPR InfotraficTrafic ]ntrerupt pe DN 11

26 Mar 2024 245

IGPR InfotraficSituația traficului la ora 07

26 Mar 2024 253

UPDATE Știri Constanța Accident rutier cu victime în zona Palas. O dubă a intrat în gardul Jandarmeriei!(FOTO+VIDEO)

25 Mar 2024 2931

IGPR InfotraficTrafic alternativ pe DN 11

25 Mar 2024 336