Accident rutier în Constanţa UPDATEMai multe maşini distruse de un notar public (galerie foto + video)

Accident rutier în municipiul Constanţa. Mai multe maşini au fost distruse. Accidentul a avut loc aseară pe bulevardul Tomis. La faţa locului au fost chemaţi pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea. Aceştia s-au asigurat că maşinile implicate în eveniment nu sunt în pericol de a lua foc.

Conform oamenilor legii, Alexandru Săcăleanu, de 27 de ani, din Constanţa, notar public, a condus un automobil marca BMW pe bulevardul Tomis, către Ferdinand. În momentul în care a ajuns în zona unui fast food, şoferul a pierdut controlul volanului şi a lovit cinci maşini parcate regulamentar, după care s-a răsturnat. Alexandru Săcăleanu a refuzat testarea cu aparatul Drager, însă i-au fost prelevate două probe biologice. Dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa în vederea continuării cercetărilor.

Conform unor surse bine informate, şoferul a consumat băuturi alcoolice înainte de a pleca la drum, rezultatul fiind de circa 1,10 grame/ litru alcool pur în sânge.


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Birou Notar Public NăvodariSăcăleanu Mariea, Alexandru Săcăleanu

23 Jun 2023 1104