UPDATE. Doi copii răniţi Accident rutier în Năvodari, lângă magazinul China Mall

Un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme a avut loc în localitatea Năvodari, pe strada Constanţei, lângă magazinul China Mall, conform Serviciului Rutier Constanţa.
 
Din primele date, în incident au fost implicate două autoturisme, şi este posibil ca o persoană să fie vătămată.

UPDATE, ora 14.18

Serviciul Rutier Constanţa transmite că accidentul a avut loc la ora 12.10. Un bărbat de 38 de ani din Năvodari a condus un autoturism, pe strada Constanţei din Năvodari, iar la efectuarea manevrei de mers înapoi din parcarea din dreptul magazinului China Mall, din cauza neasigurării corespunzătoare la efectuarea manevrei de mers înapoi, a intrat în coliziune cu un autoturism, condus de un bărbat de 58 de ani, din Năvodari, pe strada Constanţei dinspre Stadionul Midia Năvodari către Kaufland.   
   
În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală a unui minor de 5 ani şi un copil de 7 ani, ambii din Năvodari, pasageri în primul autoturism.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ISU Constanța Accident rutier în Năvodari

25 Nov 2021 1599

Imagini de la eveniment Accident rutier mai puţin obişnuit la Năvodari. Un cal fără proprietar a intrat cu căruţa într-o autoutilitară (galerie foto + video)

28 Sep 2018 3661

Accident rutier la Năvodari. O fetiță a fost lovită de o mașină în timp ce încerca să urce în autobuzul închiriat pentru Școala Altfel (galerie foto)

28 Mar 2018 2528

Minori răniţi într-un incident rutier Accident la Năvodari, pe strada Constanţei

16 Mar 2015 1661