UPDATE. Accident rutier la intersecția dintre șoseaua Mangaliei și strada Theodor Burada din Constanța. O victimă. Două autoturisme implicate (galerie foto+video)

În urmă cu puțin timp, un accident rutier a avut loc la intersecția dintre șoseaua Mangaliei și strada Theodor Burada din Constanța.     

În accident sunt implicate două autoturisme. 

Potrivit martorilor, accidentul s-a soldat cu o victimă din autoturismul marca Peugeot. În aceste momente victima este condusă la spital.

Potrivit IPJ Constanța, din primele cercetări, este vorba de o coliziune între două autoturisme. A rezultat o persoană rănită ușor.


UPDATE 

La data de 6 decembrie a.c., orele 18.35, în municipiul Constanța, o femeie, in vârstă de 36 de ani, a condus un autoturism pe Sos. Mangaliei, cu direcția către strada Theodor Burada și ajungând la intersecția cu aceasta, din cauza neatenției în conducere a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 45 ani,  care circula pe Th. Burada, dinspre bd 1 Mai către bd. Ferdinand și care era oprit la intersecția cu Sos. Mangaliei pentru a efectua viraj la stânga către str. Caraiman, informează IPJ Constanța. 

A rezultat vătămarea corporală a conducătorului auto nevinovat.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.