UPDATE3.Accident rutier la stația de taxare de la Fetești. Cinci persoane rănite. Elicopterul SMURD intervine (video)

În urmă cu câteva minute, la stația de taxare de la Fetești a avut loc un accident rutier. 
 
Polițiștii și medicii de la Ambulanță se îndreaptă spre locul accidentului. 
 
Vom reveni cu informații.

UPDATE2, ora 21.11:


La Fetești, ambulanța Ialomița a preluat toate victimele. Traficul spre București este deviat de către polițiști pe DJ, care duce la DN2 A spre Hârșova.
 
Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București – Constanța, circulația a fost reluată pe două benzi de rulare. Din cauza evenimentului rutier în care au fost implicate șase autovehicule, traficul s-a desfășurat dificil la km 150, în zona localității ialomițene Fetești.
 
Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice, polițiștii rutieri le recomandă conducătorilor auto să circule prudent, să respecte regimul legal de viteză şi să păstreze distanţa de siguranţă în mers.

UPDATE3, ora 21.45:


Să recapitulăm. În accidentul rutier de pe Autostrada Soarelui, în zona kilometrului 150, au fost implicate un autocar şi cinci autoturisme. Polițiștii rutieri spun că autocarul a intrat într-un autoturism. Celelalte patru mașini au fost implicate în incidentul rutier deoarece şoferii nu au păstrat distanţa regulamentară.
 
În urma impactului au fost rănite cinci persoane. Trei sunt din maşina lovită iniţial de autocar. Potrivit medicilor de la Ambulanța din Ialomița, două dintre persoanele rănite au suferit răni uşoare, dar o a treia fiind însă în stare gravă, cu suspiciuni de fractură. Ar mai fi încă două persoane rănite.
 
Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, circulaţia în zona în care s-a produs accidentul a fost îngreunată, circulându-se doar pe banda 2 de mers.
 
Acum, Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe sensul către Capitală al autostrăzii A2 București – Constanța, circulația a fost reluată pe două benzi de rulare. Din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate șase autovehicule, traficul s-a desfășurat dificil la km 150, în zona localității ialomițene Fetești. Pentru a preveni producerea accidentelor rutiere pe drumurile publice, polițiștii le recomandă conducătorilor auto să circule prudent, să respecte regimul legal de viteză şi să păstreze distanţa de siguranţă în mers.
 

UPDATE, ora 20.45:


La accidentul de la Fetești sunt cinci victime. Elicopterul SMURD de la Constanța a plecat spre locul accidentului.
Coada de mașini a ajuns până înainte de podul de la Cernavodă. Oamenii spun ca se intinda pe vreo 10 kilometri. Fotografiile au fost făcute de oameni ce au trecut prin zonă și le-au postat pe grupuri specifice de pe Facebook.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Carambol rutier în apropiere de Stația de Taxare de la Fetești

18 Jul 2021 2675

Accident în staţia de taxare de la Feteşti! Un autovehicul agabaritic a spulberat o cabină (video)

23 Oct 2018 19310

Carambol la stația de taxare Fetești. Şase maşini implicate şi peste 15 victime! (galerie foto)

21 Apr 2016 6498