UPDATE 3. Trei victime, printre care şi un copil de 4 ani. Starea lor este stabilă Accident rutier pe DN 38 la ieşirea din Comana către Negru Vodă

Accident rutier pe DN 38 la ieşirea din Comana către Negru Vodă, din judeţul Constanţa. Din câte se pare, un autoturism a intrat într-un copac. 

La faţa locului au fost chemaţi şi pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea întrucât sunt pasageri încarceraţi.

UPDATE 1, ora 10.52

Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, sunt trei victime. Două persoane au fost încarcerate, iar un copil de 4 ani a fost scos din autoturism.

UPDATE 2, ora 12.57

Un bărbat de 32 de ani şi o femeie de 36 de ani au fost descarceraţi din autoturismul care s-a izbit într-un copac de pe marginea drumului. Copilul a suferit leziuni minore. Toţi trei au fost transportaţi la Spitalul Judeţean Constanţa. Starea lor este stabilă.

UPDATE 3, ora 13.08. Poziţia oficială a Serviciului Rutier Constanţa

Un bărbat de 32 ani din Tătaru – Comana a condus un autoturismul marca Opel Vectra, pe DN 38, dinspre Negru Vodă către Comana iar la km 36+400, a pierdut controlul volanului şi a intrat cu autoturismul într-un copac de pe partea stângă a drumului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto şi a lui unei femeie de 36 ani din Mangalia, precum şi rănirea uşoară a minorului de 4 ani din Tătaru – Comana, pasageri în autoturismul Opel Vectra.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.