Oficial. Detalii noi. Cum a ajuns maşina de Constanţa să fie implicată în teribilul accident în care a murit jandarmeriţa din Suceava

Un grav accident de circulaţie a avut loc, în faţa Tribunalului din Suceava, miercuri 14 noiembrie, în jurul prânzului.

Atunci un şofer, în vârstă de 26 de ani, aflat acum în arest preventiv, a spulberat efectiv o femeie, aflată pe trecerea de pietoni, şi un copilaş, de un an şi câteva luni, aflat în căruciorul pe care îl împingea mama sa.

În urma impctului atât femeia, un maior de jandarmi de la Rădăuţi, cât şi fiica sa au zburat, în urma teribilei lovituri, circa 30 de metri de la locul lovitorii.

Femeia, în vârstă de 41 de ani a murit pe loc, iar copilul se află şi acum, la un spital din Bucureşti.

Imediat a apărut informaţia că maşina, este înmatriculată în judeţul Constanţa, şi că şoferul este tot din zonă.

Ieri, comisarul şef de poliţie Ionuţ Epureanu, purtător de cuvânt al IPJ Suceava, a declarat pentru ZIUA de Constanţa că „şoferul este din Suceava. Cumpărase maşina de la o persoană din Constanţa dar nu a înmatriculat-o pe numele lui”.

Mesaj șocant al șoferului care a produs accidentul mortal de pe trecere de pietoni din Suceava

Tânărul de 26 de ani care a spulberat pe trecerea de pietoni o tânără mămică și pe bebelușul ei, a vorbit despre teribilul accident, informează Observator TV. 

El spune că nu a frânat la trecere pentru că a încercat să o evite pe femeia care, spune el, ar fi ieșit dintre mașinile parcate direct pe trecerea de pietoni, cu căruciorul.

"Aveam și poate ceva viteză, veneam pe prima bandă, doamna o ieșit dintre mașini, am știut că nu pot frână, am vrut s-o evit pe partea dreapta, dar a sarit in fata mea și asta o fost. N-aveam mare viteza. Am vazut-o prea tarziu, pentru ca ea a venit dintre masini. Îmi pare foarte, foarte rău", a precizat tânărul.


 
Sursa foto: Obiectiv Antena1 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.