Acord de colaborare între Universitatea „Ovidius” şi DB Schenker România

Universitatea „Ovidius” din Constanța, reprezentată de rectorul prof.univ.dr. Sorin Rugină, alături de conducerea și cadrele didactice de la Facultatea de Inginerie Mecanică, Industrială şi Maritimă, Facultatea de Ştiinţe Economice şi Facultatea de Construcţii, a semnat Acordul de Colaborare cu DB Schenker România, se arată într-un comunicat de presă remis astăzi redacţiei.
 
Prin acest acord se urmăreşte creşterea nivelului de conştientizare privind rolul procesului educaţional în formarea şi câştigarea competenţelor profesionale, implicarea mediului economic şi de afaceri în desfăşurarea de activităţi educaţionale pe multiple niveluri, care să vizeze o tranziţie firească a tinerilor de la statutul de student la acela de angajat.
 
Cu șase sucursale și peste 60 de puncte de lucru în toate regiunile țării, DB Schenker este furnizorul numărul unu de transport și logistică din România. Compania oferă o gamă completă de servicii de transport terestru și logistică, operațiuni de transport aerian și maritim, alături de servicii vamale pe tot cuprinsul țării, dar și operațiuni portuare în propriul terminal, având în același timp sprijinul unei rețele internaționale.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Universitatea Ovidius din Constanța a încheiat parteneriat tutorial cu RAEDPP Constanța de pregătire practică a studenților în acord cu piața muncii

18 May 2021 1260

Colaborare între Universitatea „Ovidius” din Constanţa şi firma Geocor Trade Imp-Exp SRL (document)

25 Oct 2016 2256

Acord de colaborare între Universitatea „Ovidius“ şi DB Schenker România

02 Dec 2014 2099