Activitate rutieră Şoferi băuţi, depistaţi în trafic de poliţiştii constănţeni

Mai mulţi şoferi s-au ales cu dosar penal după ce au fost depistaţi băuţi la volan sau fără permis de conducere.

Astfel, potrivit IPJ constanţa, la data de 2 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au depistat un bărbat, în vârstă de 27 de ani, care a condus un autoturism, pe DJ 222, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.
 
La data de 2 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției orașului Murfatlar au depistat un bărbat, în vârstă de 26 de ani, care a condus un autoturism neînmatriculat, pe strada General Vasile Milea din Murfatlar, fiind sub influența băuturilor alcoolice și fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 3 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 au depistat un bărbat, în vârstă de 58 de ani, care a condus un autoturism, pe bulevardul Aurel Vlaicu, fiind sub influența băuturilor alcoolice și având suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.
 
La data de 3 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 2 au depistat un bărbat, în vârstă de 49 de ani, care a condus un autoturism, pe strada Cpt. Dobrilă Eugeniu, fiind sub influența băuturilor alcoolice. Bărbatul a fost condus la spital pentru a i se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.