UPDATE Unui bărbat de 70 de ani i s-a făcut rău înainte de a pleca într-o excursie. A fost resuscitat în stradă! (galerie foto)


Echipajul SMURD C resuscitează în acest moment o persoană de sex masculin, în stradă. Potrivit reprezentanţilor de la Serviciul de Ambulanţă, operaţiunea de resuscitare este în plină desfăşurare. În zonă, pe bulevardul Mamaia colt cu General Manu, este staţionat şi un autocar. Din primele informaţii nu se ştie dacă bărbatul resuscitat era pasager în autocar sau a fost victima unui accident.
UPDATE -  Purtătorul de cuvânt al serviciului de Ambulanţă Constanţa, Cristina Tatarici ne-a declarat că bărbatul în vârstă de 70 de ani a suferit un stop cardio-respirator înainte de a pleca într-o excursie. Doar ce se îmbarcase în autocarul din imagini. Ceilalţi pasageri au chemat ambulanţa. Pasagerul a fost resuscitat si transportat la Spitalul Judeţean. Acesta nu este în afara oricărui pericol, dat fiind afecţiunile dar şi vârsta. Bărbatul a fost condus de cadrele medicale la terapie intensivă.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.