Acuzații grave Un bărbat susține că polițiștii au intrat cu forța în curtea lui și i-au luat la bătaie musafirii

Acuzaţii revoltătoare la adresa poliţiştilor din Tulcea. Un localnic are imagini, de pe camera de supraveghere a casei, în care a surprins cum oamenii legii întrerup petrecerea dată în curte şi îi iau la bătaie pe oameni!
 
Nu sunt imagini pe care le vezi în mod normal la o petrecere. E aproape de miezul nopții, iar polițiștii vor să le scoată distracția din cap chefliilor, dar nu cu vreo amendă, ci cu pumni pe care îi împart cu "talentul" maneliștilor care răsună din fundal, scriu jurnaliștii kanald.ro.

BUDI SAMIR, victimă: Nici nu bate la poartă, absolut nimic. Îmi intră buzna în curte.
 
BUDI SAMIR, victimă: Cumnatul meu îl întreabă cum te cheamă, îi zice: cum mă cheamă? Îi dă direct la coastă.
 
Din cele trei echipaje, două de polițiști și unul de jandarmi, nimeni n-are chef de dans... ba din contră. Oamenii legii sunt foc și pară pe cei care petrec, după ce i-au mai avertizat o dată că vecinii deranjați de zgomot sună de zor la 112. Ghidați, probabil, de proverbul "vorba lungă, sărăcia omului", responsabilii cu paza și ordinea au sărit peste amendă, la o corecție nepermisă.
 
Priviți ce se întâmplă mai departe! După ce șase oameni ai legii intră în curte și îi scot cu forța pe trei dintre petrecăreți, în fața porții, se întâmplă ceva strigător la cer: unul dintre bărbați este pălmuit zdravan de un polițist.
 
Deși bărbatul pare să nu opună rezistență, omul legii duce "corecția" și mai departe: îl lipește de zid și îi lovește din nou.
 
Nici bărbatul în cămașă albă, care vrea să-i sară în ajutor rudei pălmuite, nu scapă de corecțiile polițiștilor. Este pus la zid și împins de mai multe ori.
 

Bărbatul în curtea căruia a avut loc petrecerea susține că poliția a plecat fără să aplice vreo amendă sau vreun avertisment scris. Ce au de zis șefii Inspectoratului Județean de Poliție Tulcea?
 
„În ceea ce privește aspectele surprinse de căre sistemul de supraveghere video, în urma examinării filmării în cauză s-a dispus măsura sesizării Parchetului de pe lângă Judecătoria Tulcea, totodată dispunându-se și măsura cercetării disciplinare“, au declarat reprezentanții IPJ Tulcea, contactați de Kanal D. 

 
Bărbatul care îi acuză pe polițiști că l-au bătut și-a angajat un avocat și vrea să-i dea în judecată pe oamenii legii, mai informează kanald.ro.

sursa foto: kanald.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Ziua Porților Deschise”, la Aeroportul Internațional „Delta Dunării” Tulcea

23 Apr 2024 394

Colegiul Prefectural Tulcea Măsurile luate de autorități, în perioada Sărbătorilor de Paște și 1 Mai

23 Apr 2024 323

„Ziua Bibliotecarului din România", marcată de Biblioteca Județeană Panait Cerna Tulcea

23 Apr 2024 324

Tulcea Ministrul Sorin Grindeanu, prezent la conferința de recepție a Aeroportului Internațional „Delta Dunării”

23 Apr 2024 424

ARBDD Ziua Pământului celebrată de copii la Sulina, județul Tulcea

23 Apr 2024 262

UPDATE Tulcea Intervenție de urgență - un apartament a explodat!

23 Apr 2024 524

#DobrogeaDigitală Mangalia în anul 1879 - „De trei ori a fost arsă şi jefuită“

22 Apr 2024 792

Știri justiție Tulcea Angela Bianca Ispas, șefa Parchetului Judecătoriei Săliște, propusă șef în continuare în Parchetul Tribunalului Tulcea

22 Apr 2024 297

Tulcea Amenzi de mii de lei, aplicate de Jandarmi! Consumul de alcool și înjuratul în public, printre cele mai taxate gesturi

22 Apr 2024 367

Una dintre firmele familiei Horga-Cârlig a contestat licitația de modernizare a iluminatului public, organizată de Primăria Greci din județul Tulcea!

21 Apr 2024 446

Fost consilier local din Văcăreni, Tulcea, angajată ulterior în Primăria Văcăreni, proces la Constanța cu Agenția Națională de Integritate (DOCUMENTE)

21 Apr 2024 501

CNAIR În atenția șoferilor! Transport agabaritic pe ruta Valea Seacă-Tulcea

20 Apr 2024 439

Spectacolul în premieră „Scrisoarea unei necunoscute”, la Teatrul Jean Bart din Tulcea

20 Apr 2024 501

Prima ediție a Festivalului Județean de Folclor „Ritm și Culoare“, deschisă la Tulcea (GALERIE FOTO)

20 Apr 2024 474

Campania națională ”Detector pentru Viață” a ajuns în județul Tulcea! În ce localități au fost montate detectoare de fum și monoxid de carbon (GALERIE FOTO)

20 Apr 2024 350