Adevarul.ro Indimidări interlope în Constanța. Proprietarii unei maşini de îngheţată au fost bătuţi crunt (video)

Mihai Florin Vasile este constănţeanul care a căzut victimă interlopilor. El a povestit pentru Adevărul că Sedan Iaşar, fiul cunoscutului interlop din anii '90 Ismail Iaşar, zis Săceanu vrea să-l scoată de pe piaţa din Constanţa, potrivit adevarul.ro.
 
Bărbatul deţine mai multe maişini de îngheţată şi de când Iaşar a vrut să intre în aceeaşi afacere nu mai are linişte.  
 
Mihai Vasile susţine că interlopii l-au ameninţat atât pe el cât şi pe soţia lui de mai multe ori. Totul a culminat cu un incident care a avut loc săptămâna trecută. Victima spune că Sedan Iaşar ar fi trimis mai întâi nişte copii să arunce o găleată cu bălegar pe maşina de îngheţată pentru a-l determina să părăsească Parcul Tăbăcărie. Pentru că omul nu a plecat, au apărut mai mulţi indivizi gata de scandal, în frunte cu Sedan Iaşar.   
 
Momentul a fost filmat de soţia lui Mihai Vasile. Pe video se poate auzi vocea speriată a femeii care vede cum soţul ei este înconjurat de indivizi. Atunci când îi avertizează pe agresori că va suna la poliţie şi că îi filmează, unul dintre indivizi şi-a scos organele genitale, ignorând faptul că zona era plină de copii.
 
Sursa text, foto&video: adevarul.ro 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.