Adolescentul dispărut de la centrul de plasament din Techirghiol a fost găsit în Constanța

Un adolescent, în vârstă de 14 ani, căutat de câteva zile de polițiști a fost găsit, astăzi, în Constanța. Daniel Ciriblan este sănătos și nu a pățit nimic în toată această perioadă cât a fost dat dispărut. Tânărul era internat la Centrul de Plasament Sparta Rotterdam din Techirghiol.
 
În cursul zilei de vineri, responsabili din cadrul instituției au intrat în alertă după ce acesta, împreună cu alți doi colegi, au dispărut. Potrivit poliţiştilor, din cadrul centrului de plasament au plecat trei băieți, însă doi dintre ei s-au întors. Daniel nu este la prima abatere de acest gen, însă în trecut a revenit la locul care îi este casă.
 
El a mai plecat din centru de Paște, însă atunci a fost găsit după numai o zi, în Agigea. Acum, a dispărut pe data de 1 decembrie, în jurul prânzului. A plecat cu alți doi colegi să-l viziteze pe fratele unuia dintre aceștia, la un centru din Constanța.
 
Daniel a fost văzut astăzi într-un autobuz de un profesor de-al său, în apropierea Centrului de Plasament Ovidiu din Constanța. Ulterior, cadrul didactic a anunțat autoritățile, iar directorul centrului de plasament Ovidiu l-a luat în grijă pe tânăr.
 
Deocamdată nimeni nu știe exact ce l-a determinat să plece. Se ia în calcul şi faptul că săptămâna trecută a avut probleme la școală după ce s-a luat la bătaie cu un alt băiat. Profesorii au decis să îi dea o sancțiune și să nu îl primească vineri la ore.
 
Totodată, asistenții de la Centru spun că era foarte supărat pentru că mama lui i-a promis de multe ori că îl ia acasă în vacanță, iar acest lucru nu s-a întâmplat.


Citeşte şi Daniel Ciriblan, a plecat din centrul de plasament „Sparta Rotterdam” din Techirghiol și nu s-a mai întors
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Daniel Ciriblan, a plecat din centrul de plasament „Sparta Rotterdam” din Techirghiol și nu s-a mai întors

04 Dec 2015 2870