Adrian Ciureanu, eroul care s-a înecat la Mangalia, a scăpat de la moarte de trei ori! Este înmormântat azi. Va fi declarat cetățean de onoare postmortem

Adrian Ciureanu, tânărul de 30 de ani, din Mușătești-județul Argeș, este eroul de la Mangalia, care a pierit în valurile Mării Negre după ce a salvat de la înec o mamă și pe fetița acesteia.

Apropiații spun că încercarea de a mai fenta moartea încă odată nu a mai ținut.

Un consilier de la Primăria Mușătești a declarat, pentru libertatea.ro, că Adrian a fentat moartea de trei ori în ultimii ani.

Prima oară, în urmă cu vreo 11 ani, când era pasager într-o mașină, alături de mai mulți prieteni cu care a mergea la colindat.

El stătea, pe bancheta din spate, între doi prieteni, a scăpat ca prin urechile acului atunci când șoferul a scăpat mașina de sub control. Ceilalți au murit pe loc sau ceva mai târziu.

Totodată, Adrian Ciureanu a fost implicat în alte două accidente, de mai mică amploare.

Reamintim că Ciureanu a murit pe 8 august, pe plaja Laguna, de la Mangalia, intrând în marea agitată pentru a salva o femeie și pe fiica acestuia.

A fost adus la mal de valuri a doua zi dimineață.

În cinstea faptei sale de eroism primarul din comună a spus că va convoca o ședință de consiliu local și va propune ca Adrian Ciureanu să foe declarat cetățean de onoare post mortem al localității.

De asemenea primăria va ajuta familia cu suna de 1000 de lei pentru înmormântare acesta fiind cuantumul maxim aprobat pentru toate situațiile de acest gen. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Serviciul de Stare Civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 8 mai 2018

16 May 2018 3610

Adrian Ciureanu, eroul de la Mangalia, a fost condus pe ultimul drum. A murit după ce a salvat o femeie și pe fiica ei de la înec

12 Aug 2017 8049

Editorial Diferenţa dintre salvatori şi faptele lor de eroism. Poliţistul Aurelian Coliş, anonimul Adrian Ciureanu şi şoferul beat de la Ambulanţă

11 Aug 2017 3360

Să ajutăm o fată minunată și o colegă de milioane Drama care a înfiorat România. Apelul disperat al unei prietene de familie a eroului de la Mangalia

10 Aug 2017 13850

Mesaje pentru eroul de la Mangalia. A salvat mamă şi un copil, dar a sfârşit în valuri

09 Aug 2017 50106