UPDATE 4. Copiii femeii nu ştiu nimic încă Adriana Farcaş, tânăra mamă ucisă pentru un pachet de ţigări, este condusă pe ultimul drum! (galerie foto+video)

Adriana Farcaş, femeia ucisă zilele trecute cu 11 lovituri de cuţit, va fi condusă astăzi pe ultimul drum. Înmormântarea va avea loc aproape de ora prânzului.

Atmosfera este una apăsătoare. Oamenii au pus deja coroanele de flori pe maşini. Rudele aproape că nu mai au lacrimi. Se caută răspunsuri la întrebări ce nu contenesc să-şi facă loc în mintea obosită şi îndurerată. 

Oamenii au început să se strângă la Casa mortuară de pe strada Badea Cârţan. Sunt şi oameni care nu au nicio legătură cu familia Adrianei. Au venit doar pentru că au fost impresionaţi de drama familiei. 

Vă amintim că Adriana Farcaş, de 33 de ani, era vânzătoare într-un chioşc la Delfinariu. Din ceea ce spun procurorii, Nicolae Filimon, un bărbat de 30 de ani, a intrat în chioşc pentru a lua pe datorie un pachet de ţigări. Cum femeia nu a vrut să-i dea, acesta a folosit cuţitul, ce avea o lamă de 30 cm, pentru a o înjunghia de 11 ori. El şi-a recunoscut fapta şi urmează să fie judecat de instanţă. 

Nicolae Filimon spune că băuse un kilogram de ţuică şi voia să o omoare pe sora fostei sale iubite, convins fiind că aceasta era autoarea morală a despărţirii lui de iubita. Din păcate, supărările lui au refulat pe tânăra Adriana, mamă a două fetiţe minore, care s-au trezit acum fără mamă. Femeia a strigat după ajutor, a încercat să se apere, însă nu a reuşit. Vă imaginaţi furia oamenilor, care realizează că pentru un pachet de ţigări, o tânără mamă şi-a pierdut într-un mod tragic viaţa. 

Nu înţelegem de ce Nicolae Filimon nu şi-a plătit pachetul de ţigări, în condiţiile în care el a luat microbuzul şi a fugit la Sibiu, acolo unde a şi fost prins... Sunt întrebări pe care le vom afla, cel mai probabil, pe parcursul procesului. 

Astăzi, însă, vom fi alături de Adriana Farcaş, şi ne vom ruga Divinităţii să îi ierte păcatele şi să-i întărească familia în aceste momente de grea cumpănă. 

UPDATE 4, ora 12.40

Preotul a încheiat slujba de înmormântare. Trupul neînsufleţit este scos acum din biserică. Lumea plânge... sunt scene de nedescris în aceste momente.  

UPDATE 3, ora 12.27


„Era o fată foarte bună. Era liniştită, la casa ei, avea grijă de fetiţe. Încă sunt în stare de şoc, nu îmi vine să cred... eu nu cred! Lucrez la un chioşc şi mă gândeam că mi se putea întâmpla mie“, a declarat o prietenă de-a Adrianei. Întrebată de jurnalişti ce pedeapsă ar merita Nicolae Filimon, aceasta a răspuns că închisoare pe viaţă, „ca să nu fiu mai dură şi să spun moartea“. 

UPDATE 2, ora 12.18

La slujba de înmormântare unei femei i s-a făcut rău. 
 
UPDATE 1, ora 12.12

Mare durere apasă pe umerii familiei şi prietenilor Adrianei Farcaş. Tânăra mamă este condusă acum pe ultimul drum de zeci de oameni. 

„Nu am cuvinte! Dumnezeu să aibă grijă de el“, a declarat naşa. Întrebată de jurnalişti dacă presupusul criminal şi-ar primi pedeapsa aşa cum trebuie în România, aceasta a răspuns că sunt slabe şansele. De asemenea, aceasta a precizat că micuţii încă nu ştiu ceea ce s-a întâmplat. „Mai mare durere nu cred că există!“  



 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Pentru Maresalul IOn Antonescu

30 May, 2016 20:58

Esti dus.Ce treaba are Mazare , ca justitia nu isi face treaba cum trebuie..Ca in Romania legea este de tot kkkt....ca politai stau in birouri, in loc sa fie pe strada sa ne apere.

Maresalul ION ANTONESCU

30 May, 2016 12:21

Atat costa viata unui om in romania, in constanta CLANULUI MAZARE-PORCstantinescu : un pachet de tigari !!! PENSIONARI, nu uitati pe 5 iunie sa va votati CALAII !!! MILIARDELE colectate asiduu de catre CLANUL MAZARE-PORstantinescu in conturile asa-zisei " TAXE DE LINISTE " sunt in conturile GROFILOR constantei, in timp ce constantenii sunt UCISI cu BESTIALITATE in acest oras BLESTEMAT !!!

Articole asemanatoare

”Să-mi dea mie voie să-i dau pedeapsa criminalului”, spune Ioan Chivu, tatăl tinerei ucise la Delfinariu (galerie foto+video)

29 May 2016 27212

Flori, coroane, lumânări și multă tristețe pentru Adriana Farcaș. Sângele crimei a fost curățat... (galerie foto)

29 May 2016 5012