Aeroportul din Denver a fost parțial evacuat în această seară!

 
În urmă cu câteva minute a fost anunțată evacuarea parțială a aeroportului din Denver din cauza unei alerte. Poliția a evacuat o parte a terminalului principal al aeroportului internațional din Denver (Colorado, vestul SUA) pentru "a ancheta asupra unei posibile amenințări pentru securitate", a anunțat aeroportul pe Twitter.

Nu se cunosc deocamdată mai multe amănunte, dar vom reveni cu informații. Fără a da detalii cu privire la natura acestei amenințări, aeroportul a adăugat că zborurile continuă dar sunt posibile întârzieri. Zece porți de îmbarcare și ghișee de vânzare a biletelor erau afectate, inclusiv companiile American Airlines, Aero Mexico, Air Canada, Lufthansa, British Airways.

Aeroportul Internaţional din Denver (SUA) se întinde pe o arie vastă de aproximativ 137 de kilometri pătraţi, fiind din acest punct de vedere cel mai mare aeroport internaţional din SUA şi al doilea cel mai mare din lume, după aeroportul internaţional King Fahd din Arabia Saudită.
Aeroportul deserveşte anual peste 50 de milioane de pasageri şi în prezent include un proiect masiv, numit „Airport City”, un fel de „aerotropolis” care a fost prezentat de curând de către primarul oraşului, Michael Hancock. Veritabilul „oraş aerian” va încorpora un centru nou de afaceri, multe clădiri de administraţie şi de acomodare, precum şi o zonă agricolă şi tehnică, pentru a atrage astfel mai multe investiţii ale oamenilor de afaceri în această parte a lumii. Conceptul este nou, fiind primul de acest gen din America şi chiar din lume.

Totuşi, rezidenţii şi alte grupări ale drepturilor omului şi chiar de natură politică au început în ultimii ani să investigheze mai îndeaproape ceea ce se petrece în acea arie, deoarece încă de la începutul construcţiei acestui aeroport – la începutul anilor ’90 – au existat anumite suspiciuni cu privire la faptul că, în realitate, destinaţia acelui loc era cu totul alta. S-a ajuns astfel până la informaţia că sub suprafaţa aeroportului s-ar fi construit de fapt un adevărat oraş în care ar urma să se retragă Guvernul şi principalii oameni politici din ţară, în cazul în care Administraţia ar fi compromisă. În conformitate cu anumite rapoarte de investigare – printre care la loc de frunte se afla acela al fostului Guvernator al statului Minnesota, Jesse Ventura -, oraşul subteran care se află sub aeroportul din Denver ar fi conectat cu alte baze militare secrete subterane, aflate în alte zone ale ţării.

Recent, unul dintre oficialii aeroportului a făcut anumite dezvăluiri incendiare, probând aspecte şi detalii care nu erau cunoscute nici măcar de către staff-ul obişnuit al aeroportului şi cu atât mai puţin de către publicul larg.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Se pregătește SUA de apocalipsă? Ce legătură are aeroportul Denver? (video)

04 Jun 2016 8620