Afacerist condamnat pentru evaziune fiscală în formă continuată cere reviziurea dosarului

Ştefăniţă Alexandru Mardare, administratorul SC Delta Trans Util SRL Constanța, cere revizuirea dosarului în care a fost condamnat. Conform, Portalului Instanţelor de Judecată, cererea de revizuire a fost înregistrată ieri, pe Secţia penală a Tribunalului Constanţa. Obiectul dosarului îl reprezintă „infracţiuni de evaziune fiscală (Legea 87/1994, Legea 241/2005) Revizuire penală”, iar în cauză a fost stabilit un termen de judecată pentru 24 februarie.
 
Mardare Ştefăniţă Alexandru, în calitate de „Revizuent”, în dosar, a fost condamnat la data de 8 ianuarie 2014 de magistraţii din cadrul Curţii de Apel Constanța, la 4 ani de închisoare. El a fost găsit vinovat pentru evaziune fiscală în formă continuată.
 
Bărbatul a fost deferit justiţiei fiind acuzat de două infracțiuni de evaziune fiscală, de folosirea, cu rea-credință, de bunuri sau creditul de care se bucură societatea, într-un scop contrar intereselor acesteia sau în folosul lui propriu ori pentru a favoriza o altă societate în care are interese direct sau indirect, de transmiterea fictivă a părților sociale sau a acțiunilor deținute într-o societate comercială, în scopul sustragerii de la urmărirea penală ori în scopul îngreunării acesteia și uz de fals, în formă continuată.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.