Află mesajul lui Dumitru Bădrăgan în urma alegerilor

Președintele Delegat al Partidului Ecologist Român, avocatul Dumitru Bădrăgan, transmite într-un comunicat de presă că „este convins” că în urma finalizării procesului electoral candidații Partidului Ecologist Român îi vor repezenta pe români cu demnitate la Bruxelles.

Iată conținutul integral al comunicatul de presă:

„Dragi români, vă mulțumesc în nume personal și al partidului pe care-l reprezint, Partidul Ecologist Român, pentru faptul că astăzi, 25 mai a.c. ați participat la procesul electoral legat de alegerea celor 32 de europarlamentari români care ne vor reprezenta în Parlamentul European. A fost o campanie grea, în care din păcate temele europene au fost acoperite de dezbaterile sterile legate de agenda politică a Președintelui țării dar și a Primului Ministru. Cu toate acestea, personal și împreună cu candidații Partidului Ecologist Român, am înțeles să facem alt tip de campanie. Dovadă stau întâlnirile pe care le-am avut în campania electorală în zeci de județe ale țării cu zeci de mii de simpatizanți și susținători ai Partidului Ecologist Român dar și cu oameni simpli, neangajați politic care s-au regăsit între valorile și ideile pe care PER le susține și le promovează.
Un alt exemplu îl reprezintă zecile de emisiuni de dezbatere electorală televizată unde candidații PER au prezentat publicului larg platforma program pe care noi, ecologiștii înțelegem să o promovăm pentru Parlamentul European: suntem împotriva gazelor de șist și ne dorim ca politicile europene să fie indreptate în favoarea cetățeanului european și nu în favoarea clientelismului politic transfrontalier.
Suntem singurul partid politic ale cărui mesaje pentru diaspora românească  au fost preluate de cea mai importantă platformă a jurnaliștilor români stabiliți în afara granițelor, www.stiridiaspora.com. Suntem singurii competitori electorali care au avut un mesaj diferit pentru comunitățile de români din Europa cum ar fi Spania și Italia. În acest sens, Românul.eu și Gazeta Românească, două dintre cele mai importante ziare românești din diaspora au preluat mesajele de campanie ale PER. Dragi români. Votul de astăzi, a reprezentat cartea de vizită a României în Parlamentul European. Sunt convins că în urma finalizării procesului electoral candidații Partidului Ecologist Român vă vor repezenta cu demnitate la Bruxelles. Vă mulțumesc pentru fiecare vot pe care l-ați introdus în urnă și vă pot asigura încă o dată de sinceritatea, onestitatea și integritatea fiecărui candidat ecologist”.     



Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ovidiu Cupșa, varianta optimă a AUR pentru Primăria Municipiului Constanța (VIDEO)

23 Nov 2023 1595

LIVE VIDEO+TEXT. Conferință AUR Constanța Prințul Șerban Dimitrie Sturdza, candidat din partea AUR Constanța la alegerile europarlamentare, despre problemele de interes local și național (GALERIE FOTO+VIDEO)

23 Nov 2023 1254

LIVE VIDEO+TEXT Conferință de presă la AUR Constanța. Suspiciunea de viol din timpul Taberei de Vară, printre subiectele analizate (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Sep 2023 1309

Partidul Republican organizează ședința Biroului Politic Național la Constanța UPDATE. Strategii politice și pregătiri pentru anul electoral 2024 (VIDEO)

02 Sep 2023 1400

LIVE VIDEO- TEXT. Conferință de presă la sediul AUR din Constanța. Precizări despre controalele la azilele de la Constanța

14 Jul 2023 1737

LIVE VIDEO-TEXT AUR Constanța, în conferință de presă. Sunt prezentate inițiativele legislative ale AUR în Parlament

30 Jun 2023 1687

AUR Constanța, în conferință de presă „Încercarea de a arunca în curtea AUR mișcările din stradă, denotă disperarea partidelor aflate la guvernare" (FOTO)

16 Jun 2023 2936

Lider AUR de la Constanța, afaceri eșuate cu americani

29 May 2023 2844

Incendiu Club Bamboo. Celebru avocat din Constanța reprezintă interesele clubului

21 Jan 2017 6482

Constanţa - alegeri parlamentare 2016. Dumitru Bădrăgan a votat pentru "un Parlament care să redevină un forum al democraţiei" (galerie foto+video)

11 Dec 2016 3452

Dumitru Bădrăgan, candidat PRU la Constanța Locuri de muncă și infrastructură!

08 Dec 2016 2389

Cum pot sprijini parlamentarii dezvoltarea mediului de afaceri? Ce spune candidatul PRU Dumitru Bădrăgan

07 Dec 2016 3072

Dumitru Bădrăgan - „Viziunea mea despre dezvoltarea durabilă şi predictibilă a judeţului Constanţa - investiţii în infrastructura rutieră şi aeriană şi revitalizarea turismului”

06 Dec 2016 4035

Un deputat de Gorj pe lista PRU Constanţa pentru Camera Deputaţilor

26 Oct 2016 3766

Constănțeanul Dumitru Bădrăgan, propus pentru Ministerul Justiției

25 Sep 2016 4311