Stiri calde

Află mesajul lui Dumitru Bădrăgan în urma alegerilor

Președintele Delegat al Partidului Ecologist Român, avocatul Dumitru Bădrăgan, transmite într-un comunicat de presă că „este convins” că în urma finalizării procesului electoral candidații Partidului Ecologist Român îi vor repezenta pe români cu demnitate la Bruxelles.

Iată conținutul integral al comunicatul de presă:

„Dragi români, vă mulțumesc în nume personal și al partidului pe care-l reprezint, Partidul Ecologist Român, pentru faptul că astăzi, 25 mai a.c. ați participat la procesul electoral legat de alegerea celor 32 de europarlamentari români care ne vor reprezenta în Parlamentul European. A fost o campanie grea, în care din păcate temele europene au fost acoperite de dezbaterile sterile legate de agenda politică a Președintelui țării dar și a Primului Ministru. Cu toate acestea, personal și împreună cu candidații Partidului Ecologist Român, am înțeles să facem alt tip de campanie. Dovadă stau întâlnirile pe care le-am avut în campania electorală în zeci de județe ale țării cu zeci de mii de simpatizanți și susținători ai Partidului Ecologist Român dar și cu oameni simpli, neangajați politic care s-au regăsit între valorile și ideile pe care PER le susține și le promovează.
Un alt exemplu îl reprezintă zecile de emisiuni de dezbatere electorală televizată unde candidații PER au prezentat publicului larg platforma program pe care noi, ecologiștii înțelegem să o promovăm pentru Parlamentul European: suntem împotriva gazelor de șist și ne dorim ca politicile europene să fie indreptate în favoarea cetățeanului european și nu în favoarea clientelismului politic transfrontalier.
Suntem singurul partid politic ale cărui mesaje pentru diaspora românească  au fost preluate de cea mai importantă platformă a jurnaliștilor români stabiliți în afara granițelor, www.stiridiaspora.com. Suntem singurii competitori electorali care au avut un mesaj diferit pentru comunitățile de români din Europa cum ar fi Spania și Italia. În acest sens, Românul.eu și Gazeta Românească, două dintre cele mai importante ziare românești din diaspora au preluat mesajele de campanie ale PER. Dragi români. Votul de astăzi, a reprezentat cartea de vizită a României în Parlamentul European. Sunt convins că în urma finalizării procesului electoral candidații Partidului Ecologist Român vă vor repezenta cu demnitate la Bruxelles. Vă mulțumesc pentru fiecare vot pe care l-ați introdus în urnă și vă pot asigura încă o dată de sinceritatea, onestitatea și integritatea fiecărui candidat ecologist”.     Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Incendiu Club Bamboo. Celebru avocat din Constanța reprezintă interesele clubului

21 Jan 2017 5333

Constanţa - alegeri parlamentare 2016. Dumitru Bădrăgan a votat pentru "un Parlament care să redevină un forum al democraţiei" (galerie foto+video)

11 Dec 2016 2366

Dumitru Bădrăgan, candidat PRU la Constanța Locuri de muncă și infrastructură!

08 Dec 2016 1440

Cum pot sprijini parlamentarii dezvoltarea mediului de afaceri? Ce spune candidatul PRU Dumitru Bădrăgan

07 Dec 2016 2035

Dumitru Bădrăgan - „Viziunea mea despre dezvoltarea durabilă şi predictibilă a judeţului Constanţa - investiţii în infrastructura rutieră şi aeriană şi revitalizarea turismului”

06 Dec 2016 2673

Un deputat de Gorj pe lista PRU Constanţa pentru Camera Deputaţilor

26 Oct 2016 2840

Constănțeanul Dumitru Bădrăgan, propus pentru Ministerul Justiției

25 Sep 2016 2841

Interviu online cu candidatul PRU Dumitru Bădrăgan - „Doar prin schimbare poţi desfiinţa circuitele de interese politice“ (document)

28 Apr 2016 5823

Lista PRU pentru CJC, respinsă de BEJ Constanţa

27 Apr 2016 1854

PRU Mangalia a preluat vechiul sediu al organizaţiei PDL Mangalia

01 Apr 2016 1214

Dumitru Bădrăgan, reales preşedinte al Consiliului de Conducere al filialei PRU Constanţa

28 Feb 2016 1696

Dumitru Bădrăgan, candidatul PRU la Primăria Constanţa

24 Jan 2016 1884

Politicienii, între voinţa străzii şi şmecherii

10 Nov 2015 2474

Sărbătoriţii zilei Avocatul Dumitru Bădrăgan şi comandorul Tudorel Gândac

27 Oct 2015 2639

Dumitru Bădrăgan, alături de unioniştii basarabeni Viitor candidat la Primăria Constanţa, în Hora Unirii, la Iaşi

13 Jul 2015 2050