Agent condamnat la închisoareCaz fără precedent în istoria Serviciului de Operaţiuni Speciale Constanţa

Petre Larie, agent de poliţie din cadrul Inspectoratului General de Poliţie - Serviciul de Operaţiuni Speciale Constanţa, deferit instanţei pentru presupuse fapte de corupţie, a fost condamnat.
El a primit azi pedeapsa de 1 an şi 2 luni de închisoare cu suspendare condiţionată. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa spun că, în seara de 22 ianuarie, Rusu ar fi fost depistat la ieşirea din Portul Constanţa, la Poarta nr. 6, împreună cu alte două persoane, în timp ce transporta 50 de saci încărcaţi cu cărbune. Ulterior, s-a întocmit dosar penal înregistrat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa. La data de 28 ianuarie, un agent de poliţie din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime Constanţa a formulat un denunţ cu privire la faptul că, în dimineaţa de 28 ianuarie, ar fi fost contactat de agentul de poliţie Larie Petre din cadrul IGPR - SOS Constanţa, care i-ar fi solicitat să-l ajute în legătură cu învinuitul Rusu. În aceeaşi zi, ofiţerii Direcţiei Generale Anticorupţie Constanţa l-ar fi surprins în flagrant pe Rusu în timp ce oferea suma de 1.500 de lei unui ofiţer din cadrul Serviciului de Poliţie Transporturi Maritime Constanţa. De menţionat că, în seara zilei de 29 ianuarie, Tribunalul Constanţa a decis arestarea pentru 20 de zile a lui Rusu şi punerea în libertate a lui Larie. Ulterior, Curtea de Apel a decis arestarea celor doi pentru 29 de zile. Nu este de trecut cu vederea faptul că în istoria recentă a Serviciului de Operaţiuni Speciale Constanţa nu a mai fost înregistrat un astfel de dosar, în care un lucrător să fie judecat pentru presupuse fapte de corupţie.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Farul Constanța are cel mai bun cuplu de atacanți din Liga 1. Jefte Betancor și Adrian Petre au marcat împreună 23 de goluri

12 Mar 2022 3077

Farul Constanța. Hagi, mulțumit cu egalul, dar nemulțumit de o fază „Am avut un penalty clar. Și din America se vede“ (galerie foto)

20 Jul 2021 3458

A redevenit „marinar“! „E un sentiment frumos să văd din nou Farul în Liga 1“

26 Jun 2021 4021

Serviciul de stare civilă Constanţa. Publicaţii de căsătorie 26 iunie 2020

30 Jun 2020 1680

Paul Ciurea, condamnat pentru furt din Portul Constanţa Ar trebui să demisioneze şeful Serviciului de aprovizionare din CNAPMC? (document)

17 Jul 2014 5452

Petre Larie Agent al Serviciului de Operaţiuni Speciale Constanţa, condamnat

24 Jun 2014 2720

Fost căpitan al Farului Fotbalistul Alexandru Măţel s-a căsătorit la Constanţa

08 Jun 2014 3860