Agenția Națională Antidrog lansează dezbaterea „Cariere de succes în domenii de ocupare non-tradiționale pentru femei”

Agenția Națională Antidrog din cadrul Ministerului Afacerilor Interne și Loop Operations, organizează dezbaterea publică pe tema „Cariere de succes în domenii de ocupare non-tradiționale pentru femei”. Dezbaterea este organizată în cadrul proiectului „Egalitate pe piața muncii - Șansa TA la un viitor mai bun!” cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 – 2013. Evenimentul are loc  în data de 25 noiembrie, la hotel Millenium Business Center din Constanța, începând cu ora 11:00. 
 
Acţiunea are ca scop dezvoltarea abilităților și competențelor profesionale pentru 540 de femei - consumatoare de droguri sau aflate în risc de consum, precum și aparținând altor grupuri vulnerabile din regiunea Sud-Est.
 
Proiectul propune să contribuie la creșterea oportunităților de angajare pentru femeile aparținând grupurilor vulnerabile în vederea creării unei piețe a muncii inclusive.
 
La eveniment vor participa aproximativ 60 de persoane - reprezentanți ai autorităților publice locale, ai organizațiilor cu activitate relevantă în domeniul ocupării și incluziunii sociale, membri ai societății civile, sindicatelor, patronatelor, asociațiilor de IMM-uri și camerelor de comerț din regiunea Sud - Est, precum și femei reprezentante ale grupului țintă al proiectului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

„Egalitate pe piaţa muncii!“ Agenția Națională Antidrog şi Arhiepiscopia Tomisului vin în sprijinul persoanelor vulnerabile (galerie foto)

24 Mar 2015 3593

O nouă şansă pentru persoanele vulnerabile din Regiunea Sud-Est

23 Mar 2015 1668

Agenţia Naţională AntidrogAntreprenorii din Regiunea Sud-Est vor afla beneficiile angajării persoanelor din grupuri vulnerabile

20 Mar 2015 3706

Lansarea evenimentelor „O nouă sansă pentru persoanele vulnerabile din Regiunea Sud-Est”

16 Mar 2015 2663