Aihan Omer din Constanţa îl are ca secund la naţională pe Sandu Iacob, fost jucător la HCM

omer1.jpgSandu Iacob, cunoscut pentru o carieră strălucită de 15 ani în handablul românesc, va ajunge pe banca tehnică a echipei naţionale de handbal a României. Fostul jucător al HCM Constanţa, va fi mâna dreaptă a antrenorului naţionalei, Aihan Omer, din Constanţa.

Decizia selecţionerului a venit ca urmare a faptului că Robert Licu s-a retras în aceste zile de la lot, informează prosport.ro. Sandu Iacob, jucător care a evoluat în acest sezon pentru HC Vaslui. Interul dreapta îl înlocuişte pe Robert Licu, un alt fost mare jucător al României, care a decis să se retragă. De-a lungul carieri, Sandu Iacob a adunat 154 de selecţii pentru prima reprezentativă, pentru care a înscris şi 576 de goluri. El a fost şi căpitanul echipei României la Campionatul Mondial din 2009.
 
Prima reprezentativă va participa în perioada 30 aprilie - 4 mai la un turneu de pregătire în Polonia, alături de naţionala ţării gazde, Tunisia şi Brazilia.

Citeşte şi Are ca obiectiv calificarea la Mondiale Aihan Omer, din Constanţa, numit antrenor al echipei naţionale de handbal

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Mâna dreaptă a lui Aihan Omer Sandu Iacob ajunge pe banca tehnică a echipei naţionale de handbal

17 Apr 2015 3791