Alarmă falsă cu bombă la un aeroport din țară

 
Un apel care anunţa amplasarea unor dispositive explozive la Aeroportul Internaţional „Avram Iancu” din Cluj a fost primit la 112 în această seară, însă în urma verificărilor s-a constatat că a fost vorba despre o alarmă falsă, traficul aerian nefiind perturbat.

Potrivit unui comunicat transmis, astăzi, de Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj, o ameninţare similară a fost primită, în acelaşi timp, şi de Aeroportul Târgu Mureş.

„Urmare a unui telefon anonim primit la 112 Buzău, referitor la posibila amplasare a unor dispozitive explozive la Aeroportul Internaţional «Avram Iancu» Cluj şi la Aeroportul Târgu Mures, a fost convocat Comitetul pentru Situaţii de Criză al aeroportului. În regim operativ s-au mobilizat instituţiile cu atribuţii în asemenea situaţii, conform procedurilor legale. Au intervenit structurile specializate ale SRI, beneficiind de suportul IPJ, precum şi al celorlalte instituţii abilitate. Activitatea aeroportului nu a fost perturbată în urma acestui eveniment. Urmare a verificărilor efectuate de către specialiştii SRI Cluj s-a dovedit că alarma a fost falsă”, se arată în documentul citat de Mediafax.


Sursa: Mediafax

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.