Stiri calde

UPDATE ALDE Constanța, despre problemele politice și sociale actuale

Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) filiala Constanța organizează în aceste momente o conferință de presă.

La conferinţă participă Gabriel Daraban- Președinte al Organizaţiei Municipale Filiala ALDE Constanța, Leonard Tănase- Consilier Local ALDE Mangalia, Costela Gana- Președinte TLDE (organizația de tineret) Constanța, precum și alți lideri și membri ALDE Constanța.

Costela Gana, președinte TLDE Constanța, prezinta proiectele organizației de tineret. Astfel, pe data de 12 noiembrie tinerii din partid vor dona sânge.

"Am convingerea că noi putem transforma oraşul în bine. Fac un apel către tinerii municipiului să nu stea pasivi și să se alăture proiectelor pe care le vom demara", a transmis Costela Gana.


În ceea ce privește donația de sânge, 100 de tineri ALDE au răspuns afirmativ apelului.

UPDATE 1: "Incercăm atragerea tinerilor către politică, deoarece clasa politică îmbătrânește. Tinerii trebuie să înțeleagă că nu e rău să faci politică. Tinerii care simt o repulsie privind politica trebuie să se implice", a transmis Leonard Tănase, consilier local ALDE Mangalia.

Tot el spune că își dorește o relație transparentă cu mass-media, în condițiile în care va ocupa locul lui Daniel Learciu, fost consilier județean.

UPDATE 2  Referitor la Regulamentul privind redicarea mașinilor parcate neregulamentar, Gabriel Daraban, președintele Organizației Municipale a ALDE a declarat că nu are încredere în logistica Primăriei Constanța. „Nu mi se pare o soluție, atâta timp cât nu oferi nimic în schimb. Cât nu avem parcări in Constanța. Consider o vânătoare a mașinilor parcate neregulamentar. Disconfortul e mare, să mergi să cauți mașina, vor fi multe neajunsuri. N-am încredere în logistica Primăriei. E normal ca Primăria să atragă fonduri, nu neapărat din parcări. Decizia e hazardată. Consider ca amenda e suficientă", a precizat acesta.

 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Senatorul Ion Popa, preşedintele ALDE Constanța, declaraţii referitoare la voturile din şedinţa CJC de ieri

31 Jul 2019 639

Debutul timpuriu al campaniei electorale se vede cel mai bine în Consiliul Judeţean Constanţa. Liderii puterii şi ai opoziţiei, mesaje mobilizatoare!

31 Jul 2019 779

PNL „PSD și ALDE, dispreț față de problemele constănțenilor”

30 Jul 2019 493

Se schimbă majoritatea? PNL, PMP şi ALDE, front comun împotriva PSD. Proiectele judeţului, în pericol din cauza disputelor politice din CJC (documente+galerie foto)

25 Jul 2019 1957

Deputatul PMP Robert Turcescu a obţinut datele oficiale de la MAI Revoltător! În România condusă de PSD - ALDE, 4.450 de condamnaţi sunt în libertate! (documente)

04 Jul 2019 1049

Medicul de familie al lui Nicuşor Constantinescu este noul manager interimar al Spitalului CF Constanţa

03 Jul 2019 4189

LIVE VIDEO Constanța. Incendiu într-un apartament situat în blocul unde își are sediu ALDE (galerie foto+video)

20 Jun 2019 5715

Un vicepreşedinte de Consiliu Judeţean şi un fost consilier local se luptă în instanţă cu formaţiunile politice din care au fost excluşi

05 Jun 2019 910

La europarlamentare, cei de la USR PLUS au reușit să se surprindă pe ei înșiși! Rezultatele îi obligă la responsabilitate. Pregătesc un proiect pentru Constanța!

30 May 2019 1363

UPDATE Numărătoare paralelă. Alianța USR-PLUS, pe primul loc în municipiu și în județul Constanța

27 May 2019 3760

Ion Popa (ALDE) - „Principala sarcină a viitorului Parlament european este creşterea gradului de informare şi apropierea de cetăţeni, pentru înţelegerea beneficiilor şi a responsabilităţilor participării la acest proiect“

23 May 2019 711

ALDE Constanţa şi-a propus să obţină 15% dintre voturile electoratului din judeţ la alegerile europarlamentare (galerie foto)

14 May 2019 1896

Din postura de eurodeputat, Gabriel Daraban îşi propune să promoveze diversitatea şi multiculturalitatea dobrogeană

12 May 2019 668

Călin Popescu Tăriceanu, mesaj către primarii din România "Facem demersuri pentru ca Guvernul să adopte OUG pentru Codul Administrativ"

07 May 2019 520

Gabriel Daraban, despre riscul unei crize puternice a forţei de muncă la nivelul Zonei Metropolitane Constanţa

03 May 2019 1144