În ce condiții își asumă Gabriel Daraban (ALDE) candidatura la Primăria Constanţa


Partidul Alianța Liberalilor și Democraților (ALDE) filiala Constanța organizează în aceste momente la sediul ALDE Constanța, o conferință de presă.

La eveniment participă: Gabriel Daraban- Președinte al Organizatiei Municipale Filiala ALDE Constanța, Leonard Tănase- Consilier Local ALDE Mangalia, precum și alți lideri și membri ALDE Constanța.

UPDATE 3

În ceea ce priveste remanierile miniștrilor, Gabriel Daraban, președinte al Organizaţiei Municipale Filiala ALDE Constanța a precizat că "ALDE merge pe aceeaşi structură".

"Miniștrii ALDE și-au făcut datoria, de aceea ALDE  nu a vrut să facă declarații suplimentare" a comentat președintele ALDE Constanța, Gabriel Daraban.


UPDATE 2


La rândul său, Gabriel Daraban-președinte al Organizatiei Municipale Filiala ALDE Constanța, a declarat că își va asuma candidatura la Primăria Constanța dacă partidul va decide acest lucru. „Când pleci la drum, trebuie să ai în spate o echipă puternică. ALDE e un partid mic, suntem în perioada de interimat, urmează să-l finalizăm. Dar, dacă partidul îmi va cere, voi candida", a menționat Gabriel Daraban.

În context, acestea a declarat că legea privind alegerile locale ar trebui schimbată: "E vitala pentru partid alegerea în două tururi. NU avem notorietatea actualului primar. Consider că, pentru Constanța, e esențială alegerea în două tururi. Este nevoie de suflu nou".

Și Bogdan Tănase, președintele ALDE Năvodari, a anunțat că va candida și el la Primăria Năvodari. Reamintim că acesta a mai fost candidat la Primăria Năvodari în anul 2016.


UPDATE 1

Bogdan Tănase, președintele ALDE Năvodari, a precizat că se ocupă şi de localitățile Săcele, Mihai Viteazu, Lumina, Corbu și Histria.
" Avem organizații în toate cele cinci localități, dorim să ne punem amprenta asupra dezvoltării localităților. La Năvodari lucrăm cu o echipă bine închegată. Muncim pentru oameni, deoarece ei ne-au ales" a punctat Bogdan Tănase, președintele ALDE Năvodari.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Cristian Radu primarul de Mangalia a fost în Italia. Ce a pățit de atunci. Cine, unde şi de ce a fost reclamat

11 Mar 2020 4565