Stiri calde

Alegeri prezidenţiale. 70 de cetăţeni ruşi sunt aşteptaţi să voteze la Consulatul din Constanţa

Cetățenii ruși aflați Constanța, Galaţi şi Tulcea şi Brăila își pot exercita dreptul constituțional de la vot la secția de votare înființată la Constanța – la Consulatul General al Federației Ruse, de pe strada Mihai Viteazul, numărul 5. Potrivit reprezentanţilor Consulatului, 70 de cetăţeni ruşi sunt aşteptaţi să voteze la Constanţa.
În conformitate cu legislația rusă în vigoare, cetățenii care locuiesc permanent în afara Federației Ruse sau care se află în regiunea sud-est, pe baza invitațiilor private, în călătorii de serviciu, de business și turistice, sunt incluși pe lista alegătorilor pe baza cererii orale în ziua alegerilor. Comisia de Votare se află în sediul consultatului, pe str. Mihai Viteazu, nr. 5, Constanța. Votul a început la ora 8:00 și  se va încheia la ora. 20:00.
Pentru obținerea buletinului de vot și participarea la alegeri este necesar să fie prezentat pașaportul valabil al cetățeanului Federației Ruse care să confirme identitatea cetățeanului Federației Ruse sau un document care îl înlocuiește. 
Vă reamintim, astăzi sunt alegeri prezidenţiale în Rusia. Vladimir Putin candidează pentru al patrulea mandat de şef al statului şi are şapte contracandidaţi.

Citeşte şi:

Alegeri prezidențiale Rusia. Putin candidează pentru al patrulea mandat. Are şapte contracandidaţi!

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.