UPDATE. Alertă în județul Hunedoara. Trei muncitori au murit după ce au fost prinși sub un mal de pământ

Trei muncitori care executau lucrări la un pod de cale ferată au fost suprinși, sâmbătă, sub un mal de pământ în localitatea Peștera Bolii din județul Hunedoara, informează Agerpres.ro. 
 
Potrivit unui comunicat de presă al IGSU, la fața locului au fost deplasate două autospeciale de stingere cu module de descarcerare și o ambulanță SMURD.
 
De asemenea, a fost alertat un echipaj de salvatori care acționează cu un container multirisc (cu accesorii de descarcerare grea, asigurare și stabilizare, care permit derularea misiunilor de căutare-salvare în medii greu accesibile).
 
Jandarmeria precizează că o victimă este acoperită până la brâu cu pământ, e inconștientă, iar celelalte două sunt acoperite total. 

UPDATE: ora 14.00

Cei trei muncitori care lucrau sâmbătă la un pod de cale ferată în zona Peştera Bolii, la intrarea în municipiul Petroşani, au decedat după ce au fost prinşi sub un mal de pământ, a declarat, pentru AGERPRES, inspectorul şef al ITM Hunedoara, Adrian Bozdog.
 

"Din păcate, cele trei victime au decedat. Cei trei muncitori executau o lucrare la un pod al CFR, când au fost surprinşi de prăbuşirea unui mal de pământ. În cauză vom deschide o anchetă pentru accident colectiv de muncă", a explicat inspectorul şef al ITM Hunedoara.



UPDATE. ora 13.20

Unul dintre cei trei muncitori care executau lucrări la un pod de cale ferată și care au fost surprinși, sâmbătă, sub un mal de pământ în localitatea Peștera Bolii din județul Hunedoara a murit, a declarat pentru AGERPRES secretarul de stat în MAI Raed Arafat.

 
 
Potrivit acestuia, în cazul celorlalți doi muncitori prinși sub malul de pământ șansele de salvare sunt foarte mici.

 

"Unul a fost recuperat, este declarat decedat. Ceilalți doi încă nu sunt recuperați, dar șansele de salvare a lor sunt foarte mici", a spus Arafat.



Sursa: Agerpres.ro. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE Intervenție de urgență în județul Suceava! Bărbat surprins de un mal de pământ, în localitatea Pojorâta (GALERIE FOTO)

16 Dec 2023 750

Un muncitor a murit în timpul lucrărilor de canalizare. Date oficiale de la IPJ Argeș

01 Nov 2023 854

UPDATE. Intervenție în Argeș! Bărbat surprins de un mal de pământ

31 Oct 2023 896

Bărbat de 64 de ani decedat după ce a fost prins sub un mal de pământ în județul Vaslui

06 Aug 2023 853

UPDATE Alertă în localitatea Piatra, județul Constanța! Două persoane, prinse sub un mal de pământ. Victimele, decedate

26 Jan 2023 3168

Misiune de salvare contracronometru la Agigea Imagini impresionante surprinse în timpul intervenţiei de salvare a unui bărbat prins sub un mal de pământ (FOTOREPORTAJ+VIDEO)

17 Sep 2022 2970

​Intervenție de urgență! Un mal de pământ a căzut peste o persoană care efectua lucrări la rețeaua de canalizare din Agigea (GALERIE FOTO+VIDEO)

16 Sep 2022 3947

Portret de salvator Pompierul constănțean Ionel Neagu a mers la casa bărbatului pe care l-a salvat de la moarte vineri seara

01 Aug 2022 2828

Cine este pompierul erou care a intervenit în comuna Castelu, salvându-l pe tatăl a cinci copii. „Vă rog, salvați-l! Trebuie să vină acasă!“

01 Aug 2022 7292

Mesaj de condoleanţe pentru tânărul decedat la Castelu. „Mi-e tare teamă de momentul când fetele lui o să mă întrebe “De ce, nașule?”

30 Jul 2022 13872

UPDATE Intervenție la Cluj! Un bărbat de 40 de ani a murit după ce a fost prins sub un mal de pământ, la 2 metri adâncime (GALERIE FOTO)

17 Mar 2022 1577

București Doi oameni au murit și alți patru au fost răniți în timp ce consolidau un drum care duce la Biblioteca Națională

03 Aug 2021 1557

Mai mulți muncitori, prinși sub un mal de pământ care s-a prăbușit în zona Bibliotecii Naţionale din București

02 Aug 2021 1533

Dâmbovița Trei muncitori, surprinși de surparea unui mal de pământ (video)

18 Jul 2020 1921

Tragedie la Corbeanca. Un bărbat a murit sufocat, la patru metri adâncime, sub un mal de pământ (galerie foto)

13 Feb 2020 3818