UPDATE. Alertă la Casa Albă ! (video)

Alertă de securitate la Casa Albă, în urmă cu câteva minute, după ce un zgomot puternic s-a auzit pe peluza de sud. În momentul incidentului, preşedintele Barack Obama şi familia sa se pregăteau să plece cu un elicopter, a declarat un reporter acreditat la Casa Albă, citat de Reuters, preluată de rtv.net.
 
În jurul amiezii, ora locală, zgomotul de la Casa Albă i-ar fi determinat pe agenții Serviciului Secret să-i mute pe ziariști înapoi în camera de briefing și să închidă ușile.

UPDATE - ora 19.16

O postare pe Twitter al postului de radio local WTOP citează Serviciul Secret, afirmând că s-a declanșat un incendiu la un colț de stradă în afara Casei Albe, dar că situația nu este considerată o amenințare gravă și situația de securitate este sub control, potrivit Agerpres.
 
Alte media susțin că un camion utilizat pentru vânzarea de produse alimentare a luat foc în apropiere.
 
Anterior, Reuters a scris că Casa Albă a fost închisă după ce s-a auzit un zgomot puternic pe peluza sudică, înainte ca președintele Barack Obama și familia sa să îmbarce într-un elicopter.
 
Zgomotul puternic i-a determinat pe agenții Serviciului Secret să aducă presa înapoi în sala de briefing, să închidă ușile și să închidă clădirea.
 
Barack Obama și familia sa nu se aflau pe peluza sudică la momentul la care zgomotul a fost auzit. Obama și familia sa urmau să se deplaseze cu elicopterul la baza Andrews pentru a se îmbarca în Air Force One și a călători la Selma, Alabama, unde se comemorează 50 de ani de la un marș pentru drepturile civile ale persoanelor de culoare.



Sursa foto şi video: agerpres.ro
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.