Alertă la pompieri. Două incendii la case, produse aproape simultan. Un bărbat a murit carbonizat

Pompierii bistriţeni au fost nevoiţi să intervină, sâmbătă după-amiază, la două incendii produse aproape simultan, care au cuprins o casă din localitatea Aluniş şi anexele alteia din localitatea Rusu de Sus, primul incendiu ducând şi la decesul unui bărbat, scrie Agerpres.ro. 

Potrivit datelor comunicate de Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud, la Aluniş a fost cuprinsă de flăcări o casă veche, construită din lemn şi chirpici, în suprafaţă de aproximativ 100 mp, care a fost distrusă în totalitate.

În interiorul casei a fost găsit trupul carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 64 ani, a confirmat, pentru AGERPRES, reprezentantul Inspectoratului de Poliţie Judeţean, Diana Pintea.

La Rusu de Sus, incendiul a izbucnit la garaj, după care s-a extins şi la un adăpost de animale. Suprafaţa afectată este de aproximativ 100 mp, incluzând garajul, adăpostul porcinelor şi, parţial, şura.

Proprietarul casei, un bărbat de 50 ani, a încercat, în timpul incendiului, să îşi salveze animalele şi s-a ales cu arsuri la nivelul feţei, fiind transportat la spitalul orăşenesc Beclean pentru îngrijiri.

Cauzele incendiilor sunt în curs de stabilire. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE. Județul Bistrița Năsăud Trei persoane rănite într-o explozie produsă într-un plug de deszăpezire feroviar

31 Jan 2022 1324

Case în flăcări în această noapte. Focul se vedea de la mare distanţă. Forţe impresionante la intervenţie (galerie foto)

18 Feb 2020 3377

În stare critică la spital Și-a dat foc după o ceartă cu soţia

12 Feb 2017 1883