Alin Tișe depune plângere penală împotriva premierului Victor Ponta și a Corpului de control al Guvernului

Fostul preşedinte al CJ Cluj Alin Tişe spune că va depune plângere penală pentru abuz în serviciu şi constituire de grup infracţional organizat împotriva lui Victor Ponta şi a Corpului de Control al premierului, după acţiunea de la Cluj Arena, acuzând că este vorba despre un "control politic".
 
Alin Tişe a declarat, azi, într-o conferinţă de presă, că premierul Victor Ponta uzează de "practici securistice", iar controlul la Cluj Arena arată "o escrocherie şi o mizerie fără margini", conform Mediafax.
 
"La stadionul Cluj Arena a fost declanşat un control politic din partea Corpului de Control al premierului, care nu avea competenţe de control la Consiliul Judeţean Cluj. Este vorba despre poliţie politică exercitată de dictatorul Ponta, un premier care are practici securistice, ceea ce ne arată o escrocherie şi o mizerie fără margini. Luni depun plângere penală la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj pentru abuz în serviciu şi constituire de grup infracţional organizat împotriva lui Victor Ponta şi a Corpului de Control al premierului. Sunt vizaţi, pe lângă premier, şeful Corpului de Control, directorii instituţiei şi echipa de control care a fost la CJ Cluj", a spus Tişe.
 
Alin Tişe a afirmat că în raportul Corpului de Control al premierului se face voit o confuzie privind sumele alocate, inducându-se opinia că nu era vorba de nicio urgenţă legată de finanţarea stadionului Cluj Arena.
 
Guvernul va sesiza Parchetul pentru nereguli constatate de Corpul de Control al premierului în alocarea de către Guvernul Boc, în 2010, din Fondul de rezervă, a 60 de milioane de lei pentru amenajarea unui stadion modern (Cluj Arena) pe amplasamentul stadionului Ion Moina din Cluj-Napoca, la propunerea foştilor miniştri Traian Igaş şi Gheorghe Ialomiţianu.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

fara nume

08 Nov, 2014 20:49

Aiurea

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.