Aleşii PSD, împotrivă Alocaţiile copiilor, dublate

 
Copiilor români, şi aşa printre cei mai săraci din Europa, li s-a făcut puţină dreptate. La propunerea liberalilor, deputaţii au decis că alocaţiile de stat să crească de la 42 la 84 de lei.
 
Decizia i-a luat prin surprindere pe aleşii puterii, care nu susţineau majorarea, dar au lipsit de la şedinţa. "Ca părinte mă bucur, dar nu ştiu dacă anul viitor vom avea bani pentru a plăti", a spus premierul Victor Ponta, citat de stirileprotv.ro.
 
Pe motiv că nu sunt bani, aleşii PSD nu au susţinut ideea, dar nici au fost destui în sala pentru a se opune. Ba mai mult, unii au votat favorabil fără să îşi dea seama, mai arată sursa citată.
 
De altfel, imediat după ce şi-au dat seama de greşeală, PSD-iştii au cerut să se strige catalogul de prezenţa, astfel încât să câştige timp pentru a-şi aduna colegii la lucru.
Potrivit unor surse, social-democraţii au căutat diverse modalităţi de a respinge, totuşi, documentul în aceeaşi şedinţa. În cele din urmă, de teama unor critici dure din partea electoratului, şi-au asumat şi ei deznodământul.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Ministrul Finanţelor, Florin Cîțu - „Alocaţiile vor fi dublate"

20 Aug 2020 2100

UPDATE Ce se întâmplă cu alocațiile copiilor. De când se vor dubla

16 Jan 2020 2230

De când se vor plăti alocaţiile mărite?

01 Jun 2015 2965