Altă tragedie rutieră cu români Un tânăr şi două minore, morţi, în Italia

Consulatul României la Catania s-a autosesizat în cazul accidentului rutier produs duminică în provincia Brindisi din sudul Italiei şi a întreprins demersurile legale pe lângă autorităţile locale în vederea obţinerii informaţiilor referitoare la circumstanţele producerii acestuia, precizează MAE.
 
Totodată, Consulatul a iniţiat un demers pentru stabilirea identităţii certe a persoanelor implicate, scrie Mediafax.
 
Conform informaţiilor obţinute până în prezent, cele trei victime cetăţeni români se aflau într-un autoturism, care a ieşit de pe carosabil, lovindu-se violent de un copac aflat pe marginea drumului, precizează Ministerul de Externe.
 
MAE mai informează că la locul accidentului a intervenit serviciul de ambulanţă local, care a constatat decesul celor trei cetăţeni români.
 
Un membru al familiei şoferului decedat s-a deplasat la locul producerii accidentului.
 
De asemenea, Consulatul României la Catania a stabilit legătura telefonic cu un membru al familiei şoferului decedat şi menţine contactul cu acesta.
 
Trei tineri români au murit într-un accident rutier care a avut loc în apropierea oraşului Brindisi, în regiunea Puglia (sudul Italiei), a scris publicaţia La Gazzetta del Mezzogiorno.
 
Potrivit publicaţiei citate, accidentul a avut loc pe un drum regional, între localităţile San Vito dei Normanni şi Mesagne (provincia Brindisi, regiunea Puglia).
 

Un român care conducea un Fiat Brava a pierdut controlul asupra vehiculului, probabil din cauza vitezei excesive, şi a lovit balustrada metalică de pe marginea drumului. Şoferul în vârstă de 27 de ani şi două tinere minore - toţi de origine română - au murit în accident.
 
Una dintre adolescente se afla în Italia de doar câteva zile.

 
Corpurile celor trei tineri au fost transferate la morga unui cimitir din San Vito dei Normanni, unde vor fi efectuate autopsiile.
 
Procurorii din oraşul Brindisi investighează circumstanţele producerii accidentului.

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

UPDATE - Tragedie în Italia Șase români și-au pierdut viața

25 Oct 2014 2124

Tragedie rutieră în Bulgaria. Un mort şi 14 răniţi Turişti români, implicaţi într-un accident grav (galerie foto)

22 Sep 2014 2168

Oficial despre tragedia rutieră din Bulgaria

21 Sep 2014 2179