Altercație în comuna Clejani, județul Giurgiu. Trei persoane cu plăgi împușcate transportate la un spital din București

Trei bărbaţi cu plăgi împuşcate, în urma altercaţiei din comuna Clejani, au fost transportaţi la Spitalul Universitar din Bucureşti, iar la faţa locului a fost instituit un dispozitiv complex de poliţişti şi jandarmi pentru descurajarea oricăror tendinţe de tulburare a liniştii publice în zonă, a declarat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, şeful IPJ Giurgiu, Marian Ţone, conform Agerpres.ro
 

"În această dimineaţă au fost mai multe apeluri pe 112 în legătură cu o altercaţie complexă la care au participat mai multe persoane, zeci de persoane, pe raza comunei Clejani, judeţul Giurgiu. Este vorba despre un conflict iscat între mai multe familii care locuiesc în zonă, un conflict care a degenerat în altercaţie şi în care, se pare, s-au folosit şi arme de foc. Suntem acolo în dispozitiv complex, am restabilit ordinea şi siguranţa publică, am condus participanţii la sediul subunităţii de poliţie, facem cercetări sub coordonarea procurorului de caz pentru a lămuri situaţia exactă", a precizat şeful IPJ Giurgiu.

 
El spune că în urma altercaţiei de la Clejani trei bărbaţi din localitate, "participanţi direct la altercaţie", au fost transportaţi la Spitalul Universitar din Capitală şi prezintă diferite "plăgi împuşcate, superficiale, prin care nu li s-a pus viaţa în pericol".
 

"Se pare la acest moment că este vorba de alice de vânătoare, dar nu ne putem pronunţa definitiv până nu vedem constatarea medicului legist. Intervenţia noastră a constat în aplanarea situaţiei. La sediul subunităţii de poliţie nu s-a folosit armamentul din dotare, nu au fost poliţişti răniţi, nu au fost alte incidente legate strict de echipele pe care le avem acolo. Situaţia este sub control. La această oră instituim un dispozitiv complex împreună cu unitatea de jandarmi pentru asigurarea ordinii în zilele care urmează şi pentru descurajarea oricăror tendinţe de tulburare a liniştii publice în zonă", a completat şeful IPJ Giurgiu.

 
Potrivit acestuia, audierile sunt în plină desfăşurare şi s-ar "hazarda" dacă ar spune acum care sunt motivele acestui conflict, dar, în principal, sunt "motive care ţin de familie", de anumite tensiuni ce au fost de-a lungul anilor în această localitate şi care "din nefericire au degenerat".
 
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Scandal între doi bărbați, în Constanța! Unul dintre ei avea droguri asupra sa

12 Apr 2024 543

Oficial al IPJ Constanța despre cazul scandalului de noaptea trecută (VIDEO)

11 Apr 2024 657

Două persoane bătute în Constanța. Scandalul ar fi pornit de la un telefon

11 Apr 2024 888

Scandal pe bulevardul Tomis, în Constanța. Ce spun polițiștii (FOTO+VIDEO)

11 Apr 2024 2534

UPDATE Scandal într-un parc din Constanța! Doi tineri s-au luat la bătaie! Polițiștii au deschis o anchetă (GALERIE FOTO+VIDEO)

08 Apr 2024 1361

Constanța Doi bărbați reținuți în urma unui scandal într-o sală de jocuri din localitatea Ovidiu

05 Apr 2024 532

Scandal în sediul Poliției Municipiului Medgidia! O femeie, suspectată că ar fi agresat un polițist

05 Apr 2024 511

Scandal monstru într-o sală de jocuri de noroc din Ovidiu!

05 Apr 2024 740

IPJ Bistrița-NăsăudUpdate Știre

02 Apr 2024 312

Scandal în localitatea Dropia, județul Constanța! Femeie amenințată de fostul concubin! Suspectul și-a agresat și fostul cumnat cu sapa

27 Mar 2024 480

IPJ Bacău3 tineri reținuți de polițiști după un scandal

26 Mar 2024 340

Scandal în holul Unităţii de Primiri Urgenţe din Spitalul Judeţean Constanţa! S-a lăsat cu o trimitere în judecată, după șase ani de anchetă

13 Mar 2024 1105

Scandal la CERONAV Dan Pisică, director comercial, face acuzații grave! Ce spune directorul general Teodor Popa

12 Mar 2024 4942

IPJ SibiuReținuți în urma unui scandal

11 Mar 2024 325

Diana Șoșoacă a fost prinsă de radar cu 110km/h și a rămas fără permis. Scandal făcut de senatoare la mașina poliției

10 Mar 2024 806