Ambasadorul Hans Klemm, la Federal Mogul – „Se dublează capacitatea de activitate din România”

 
Invitat de Federal Mogul la inaugurarea fabricii de la Ploieşti care creează 300 de locuri de muncă și produce ansambluri și componente pentru ștergătoare auto, ambasadorul SUA la Bucureşti, Hans Klemm, a ţinut să precizeze că aceasta dublează capacitatea de activitate din România.  
  
„Investiţia făcută de Federal Mogul, care aproape dublează capacitatea de activitate din România, este un foarte bun exemplu al potenţialului existent în România, dar în acelaşi timp atestă îmbunătăţirile realizate în mediul investiţional din România nu doar în ultimii ani, ci, foarte important, în ultimele luni”, a spus ambasadorul Hans Klemm în cadrul evenimentului.
 

De asemenea, oficialul a precizat că prezența sa la eveniment este importantă pentru el întrucât este fiu de inginer care a lucrat în industria producătoare de automobile.
 
„Sunt fiul unui inginer care şi-a petrecut întreaga carieră în Michigan, lucrând în industria producătoare de automobile, aşadar pentru mine este important că mă aflu aici astăzi”, a completat Hans Klemm. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.