Stiri calde

Amenzi aplicate de Poliţia locală Constanţa pentru răscolirea gunoiului din containere (galerie foto)

Polițiștii locali care se aflau în data de 11.09.2018 în exercitarea atribuțiilor de serviciu în cartierele constănțene Anadalchioi, Brotăcei, Cireșica, Trocadero, Coiciu,  Dacia, Tomis 3, Tomis Nord, Henry Coandă, Tomis Plus, Palazu Mare, Badea Cârțan dar și în alte zone de interes ale municipiului Constanța au aplicat 229 de amenzi contravenționale în valoare totală de 88.611 lei pentru acte de comerț ilicit, tulburarea ordinii și liniștii publice, consum de băuturi alcoolice în alte locuri decât cele special amenajate, răscolirea gunoiului din containere, deplasarea cu mijlocul de transport în comun fără a deține titlu de călătorie valabil,  nerespectarea normelor privind circulația pe drumurile publice și alte  fapte antisociale care vizează in special menținerea curățeniei pe domeniul public al orașului Constanța.
 
De asemenea, a fost dispusă și o măsură complementară de imobilizare a unui vehicul cu tracțiune animală.
 
Atelajul hipo a fost depozitat într-un loc special amenajat al autorității publice locale.
 
Tot, în aceeași zi, polițiștii locali au sancționat contravențional două persoane din municipiul Constanța care erau responsabile de organizarea unor nunți cu lăutari care foloseau instrumente de sonorizare cu un volum fonic ridicat.
 
La evenimente participau mai multe persoane persoane care tulburau liniștea locatarilor din cartierul constanțean Palas.
 
Ambii organizatori au fost amendati contravențional  după cum urmează:

-    1 sancțiune contravențională de 200 lei pentru persoana responsabilă de organizarea nunții de pe Bdul  I.C Brătianu.
 
-    2 sancțiuni contravenționale în valoare de 600 de lei pentru organizatorul nunții  de pe strada Dâmbovița. Acesta a tulburat ordinea și liniștea publică a vecinilor limitrofi și a depozitat pe domeniul public materiale și obiecte(mese, scaune), îngreunând traficul rutier și pietonal din zonă. 
 
Ca urmare a intervenției efectuate de către polițiștii locali manifestările publice nelegale au încetat, iar zonele afectate au fost igienizate de participanți în prezența oamenilor legii.
 
Pentru prevenirea săvârșirii unor astfel de fapte antisociale se solicită cetățenilor care întâlnesc astfel de cazuri să  acorde sprijinul pentru identificarea lor sesizând Dispeceratul Poliției Locale Constanța 0241484205, iar echipajele noastre vor interveni în regim de urgentă.
 
Pentru utilizatorii aplicației whatsapp numărul de contact este 0799606142 cu rugămintea de a transmite fotografii cu ceea ce constată, locul și alte date care să ne permită identificarea rapidă și tragerea la răspundere a acestora.
 
Scopul Direcției Generale Poliția Locală Constanța nu este acela de a-i amenda pe cetățeni sau de a –i împiedica să desfășoare anumite activități în limite legale, ci acela de a crea un climat de ordine și siguranță publică în municipiul Constanța.
 
 
 
 
 
 

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Persoană depistată în zona Gării CFR din Constanţa, în timp ce vindea ilegal ţigări

15 Jan 2019 221

Continuă desființarea garajelor din municipiul Constanța

15 Jan 2019 284

Constanţa. Sancţiuni pentru oprirea sau staţionarea neregulamentară, aplicate de poliţiştii locali

14 Jan 2019 324

Şeful Poliţiei Locale din municipiul Bacău prins băut la volan. A fost implicat și într-un accident rutier

13 Jan 2019 272

Tragedie la ski. Trei schiori au murit într-o avalanşă în vestul Austriei. O a patra victimă este dispărută

13 Jan 2019 298

Stop comerțului ilegal de țigări Polițiștii constănțeni au depistat mai multe persoane ce vindeau țigări (galerie foto+video)

12 Jan 2019 951

Constanţa. Călătorii frauduloşi, comerciaţii ambulanţi şi cerşetorii, sancţionaţi de poliţiştii locali

11 Jan 2019 471

Zeci de persoane depistate în timp ce călătoreau cu autobuzele RATC Constanța fără bilet. Ce alte nereguli au constatat polițiștii locali (galerie foto)

10 Jan 2019 524

Mai multe persoane depistate de poliţişti, în timp ce vindeau ţigări netimbrate în zona Tomis 3 din Constanța (galerie foto)

09 Jan 2019 360

Mii de amenzi aplicate de polițiștii locali din Constanța. Ce nereguli au fost constatate (galerie foto)

09 Jan 2019 546

Constanţa Necurățarea căilor de acces de zăpadă sau gheaţă, sancţionată de poliţiştii locali

08 Jan 2019 535

Cerșetori depistați de polițiștii locali din Constanța. Ce măsuri au luat agenții împotriva suspecților

07 Jan 2019 407

Șofer sancționat de polițiștii locali din Constanța pentru că făcea drifturi în parcarea de la Poarta 1. Ce amendă a primit bărbatul

07 Jan 2019 717

Doi minori, dați dispăruți, depistați de polițiștii locali din Constanța. Unde au fost găsiți adolescenții

07 Jan 2019 379

Constanța. Sancțiuni de mii de lei pentru comerțul stradal. Ce au depistat polițiștii locali

05 Jan 2019 421