Americanii renunță la radioul de la baza militară Mihail Kogălniceanu

 
La Baza militară americană de la Mihail Kogălniceanu exista un post de radio din 2008. Ei bine, Comandamentul SUA din Europa (USEUCOM) a decis să renunţe la licenţa pe care o folosea pentru funcţionarea acestui post de radio.
 
Prin Ministerul Apărării Naţionale, USECOM a informat Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) că, de la 1 ianuarie 2016, frecvenţa radio 107 MHz, folosită din 2008 de către Comandamentul SUA din Europa în localitatea Mihail Kogălniceanu, judeţul Constanţa. Se pare că americanii nu mai vor să utilizeze postul de radio pentru difuzarea programelor de radiodifuziune AFN (American Forces Network Romania).

American Forces Network Romania transmitea prin acest post două emisiuni radiofonice cotidiene, în limba engleză, pe frecvenţa 107 FM. În urma cererii americanilor, că cei de la CNA au aprobat retragerea licenţei care deservea baza militară de la Kogălniceanu.
 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Extraterestrul (galerie foto)

27 Oct 2018 5228

Avioane ruseşti deasupra Mării Negre. Spre ele au decolat, de la baza NATO de la Mihail Kogălniceanu, două avioane Typhoon

22 Aug 2018 2174

Biserica Sfântul Ioan Iacob Hozevitul din Mihail Kogălniceanu își serbează hramul

31 Jul 2014 3157