Ana Maria Topoliceanu continuă dezvălurile despre Elena Udrea

Elena Udrea voia 10% din bugetul Companiei Naţionale de Investiţii pentru ea şi pentru partid, se arată în motivarea judecătorilor la decizia de arestare preventivă. Ana Maria Topoliceanu a declarat în faţa judecătorilor că Udrea este cea care aproba plăţile şi stabilea comisioanele pentru lucrări, informează obiectiv.info.

Din declaraţiile martorilor reiese că Elena Udrea obişnuia să bifeze proiectele ce urmau să fie finanţate, însă unele lucrări erau plătite la interval de câteva zile, altele aşteptau ani întregi ca să primească decontările.

Ana Maria Topoliceanu a spus procurorilor DNA că fostul ministru a încercat să pună mâna pe 5 milioane de euro din cele 100.000 de milioane de euro.

„La puţin timp dupa numire, am avut o discuţie cu Elena Udrea care mi-a spus că bugetul CNI este de 100 de milioane şi că din acestea s-ar putea obţine dacă nu 10, macar 5 milioane de euro pentru ministru şi partid. Nu au fost stabilite termene la care să aduc aceşti bani, iar eu nu am promis că voi obţine sumele. Nu am luat-o ca fiind o discuţie serioasă", a scris Ana Maria Topoliceanu în denunţ, notează obiectiv.info.

Elena Udrea obişnuia să îşi anunţe colaboratorii atunci când sume de bani urmau să ajungă la ea. Cei 900.000 de euro ar fi ajuns în cabinetul de la Ministerul Dezvoltării într-o geantă. Se mai vorbeşte despre vile închiriate în Grecia. Vacanţe de zeci de mii de euro.


Sursa: obiectiv.info
Sursa foto: hotnews.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.