Anchetă complexă în cazul unui preot-profesor surprins în ipostaze indecente în timpul unei ore de curs. Cum a fost filmat preotul de un elev

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Sibiu aşteaptă demisia preotului profesor de religie de la Copşa Mică, care este anchetat în prezent de cei de la Inspectorat, de Mitropolia Ardealului, Poliţie şi Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş, a declarat, pentru AGERPRES, prefectul judeţului, Adela Muntean.
 
"Din informaţiile pe care le avem de la Inspectoratul Şcolar, ştim că domnul profesor îşi redactează demisia. Încă nu există această demisie scrisă la Inspectoratul Şcolar Judeţean", a explicat Adela Muntean.
 
Poliţia şi Parchetul au declanşat cercetări privind acuzele aduse profesorului preot după ce mama uneia dintre eleve a depus plângere.
 

"În urma apariţiei imaginilor în media, ne-am sesizat din oficiu şi, împreună cu Parchetul de pe lângă Judecătoria Mediaş, am declanşat cercetări privind circumstanţele producerii incidentului, încadrarea juridică a faptei urmând a fi stabilită. Între timp, mama uneia dintre eleve a depus plângere înregistrată la nivelul Poliţei Oraşului Copşa Mică", a anunţat IPJ Sibiu.

 
Mitropolitul Ardealului, ÎPS Laurenţiu Streza, a declarat, pentru AGERPRES, că a început o anchetă vineri şi cercetează dacă preotul profesor de religie din Copşa Mică, reclamat de elevi că s-ar fi masturbat, este vinovat.
 
În cazul în care se dovedeşte că preotul profesor a greşit, acesta nu va mai purta haina preoţească, a spus Mitropolitul Ardealului.
 

"Noi facem ancheta. Am primit azi de la Minister informaţia. Preotul profesor, dacă este vinovat, suportă consecinţele canonice. Aşa ceva este de neconceput", a precizat ÎPS Laurenţiu Streza.

 
Potrivit Mitropolitului Ardealului, acest preot ar fi suferit o operaţie şi ar avea şi probleme de sănătate, nefiind cunoscut în rândul preoţilor cu probleme de comportament.
 
Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Sibiu nu au putut fi contactaţi pentru a-şi exprima un punct de vedere.
 
Din primele informaţii, un preot profesor de religie din Copşa Mică ar fi fost filmat în timpul unei ore de curs, fiind acuzat de elevul care a şi postat imaginile pe Youtube, că s-ar fi masturbat.

Sursa: Agerpres.ro. 
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

LIVE TEXT Universitatea Ovidius Constanța găzduiește conferința „Identitate românească în comunitatea europeană” (FOTO)

22 Apr 2024 643

Conferința „Identitate românească în comunitatea europeană”, la Universitatea Ovidius Constanța

21 Apr 2024 603

Constanța Micii voleibaliști au jucat în amintirea lui Paul Cămui, la memorialul care-i poartă numele (GALERIE FOTO+VIDEO)

21 Apr 2024 851

Caz halucinant la un liceu din București. Trei elevi au încins un grătar în timpul orelor de curs

19 Apr 2024 551

Copii de grădiniță au participat la un atelier de pictură, la Muzeul de Artă Populară Constanța (FOTO)

17 Apr 2024 472

#citeșteDobrogea Istoricul Ion Moiceanu, dascălul care a insuflat elevilor militari spiritul naționalist și iubirea de ȚARĂ (GALERIE FOTO)

16 Apr 2024 1960

Constanța „Nu te vom uita!“. Competiție memorială în amintirea celui ce a fost Paul Cămui, antrenorul de volei decedat la numai 27 de ani

14 Apr 2024 1069

Profesorul de la Liceul Lucian Blaga din București, acuzat că avea o idilă cu o elevă, arestat preventiv

13 Apr 2024 630

Palatul Copiilor Constanța „Evadare“ în lumea subacvatică, facilitată de scafandri. „Am trăit cu toții o experiență inedită“ (GALERIE FOTO + VIDEO)

11 Apr 2024 772

Gheorghe Hagi - „În România s-a pierdut noțiunea de profesor, de antrenor, de manager“

10 Apr 2024 720

S-a stins din viață profesorul universitar doctor Viorel Puiu Păun, personalitate marcantă în domeniul fizicii și matematicii

08 Apr 2024 1009

Lucrări RAJA la Eforie Sud! Se oprește furnizarea apei. Vezi dacă ești afectat

02 Apr 2024 501

RAJA Constanța Se oprește apa pe mai multe străzi din Eforie Sud!

02 Apr 2024 478

ÎPS Teodosie, primele declarații despre procesul cu Universitatea Ovidius – „Eu cu salariul meu făceam milostenie“ (VIDEO)

25 Mar 2024 1480

În județul Argeș Profesor, arestat pentru agresiune sexuală. O agresase pe minoră chiar în incinta liceului

19 Mar 2024 521