Stiri calde

Anchetă în cazul neregulilor de pe Plaja Terapeutică din Mamaia. Polițiștii locali îi caută pe tinerii filmați în timp ce consumă alcool și ascultă manele

Urmare a preluării din mediul online a unui mesaj postat pe o rețea de socializare de către un administrator al unei porțiuni de plajă situată în zona Cazinoului din Statiunea Mamaia Poliția Locală Constanța informează că Direcția Generală Poliția Locală s-a sesizat din oficiu cu privire la cazul în care apar  tineri care consumă alcool pe o plajă terapeutică . După identificare, vor fi luate măsurile prevăzute de Legea nr.61/1991 rep.

”Tototdată, solicităm cetățenilor sau turiștilor să sesizeze direct faptele antisociale care intră în sfera de competentă instituționala la numerele de telefon 0241/484205 sau 0799/606142.Numerele sunt ale Direcției Generale Poliția Locală Constanța , iar dispecerul de serviciu va trimite un echipaj pentru verificarea celor sesizate daca intră in competenta instutiei noastre” - au mai transmis reprezentanții Poliției Locale Constanța. .

Sursa foto/video: Facebook/Adrian Gemănaru


Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.