Anchetă la Spitalul de Pediatrie O asistentă ar fi murit de epuizare

O asistentă de la Spitalul de Pediatrie din Sibiu a murit imediat după ce a ieşit din tură. Conducerea spitalului a deschis o anchetă, după ce au existat indicii că femeia ar fi decedat din cauza epuizării, scrie România TV.

Asistenta s-a simţit rău timp de o săptămână şi chiar i s-a spus să nu mai vină la serviciu, însă aceasta ar fi refuzat, potrivit directorului Spitalului de Pediatrie Sibiu, Stelian Banciu, mai relatează România TV.

„Ce ştim deocamdată este că încă de luni, când a intrat în tură, cu o săptămână înainte de deces, colegele au văzut că nu se simte bine, iar a doua şi a treia zi, respectiv marţi şi miercuri, a avut liber. Joi a venit la serviciu, însă nu se simţea bine. I s-a spus să nu mai vină vineri, dar a intrat în turele de noapte sâmbătă şi duminică. Sâmbătă nu s-a simţit bine, dar a insistat să îşi facă şi tura de duminică, pentru că, de luni, ar fi urmat să intre în concediu", a declarat astăzi, dr. Stelian Banciu, directorul Spitalului de Pediatrie din Sibiu, potrivit România TV.

Întrebat dacă din cauza lipsei de personal asistenta nu a putut să îşi ia liber, dr. Banciu a spus că există, într-adevăr, lipsă de personal, însă nu s-a pus niciodată problema ca un angajat să nu îşi poată lua concediu medical din acest motiv.

 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

CNSC, decizie care vizează DGASPC Snow Clean SRL continuă să câștige contracte la instituțiile subordonate Consiliului Județean Constanța! (DOCUMENT)

18 Apr 2024 314

Research Consorzio Stabile Societa Consortile A.R.L. execută lucrările Proiectul de salvare și punere în valoare a Mormântului pictat hypogeu s-a majorat cu 10%! (DOCUMENTE)

17 Apr 2024 387

Cumpărări directe Constanța AMG Lorem Consult SRL va elabora studii DNSH pentru Centrul cultural „Ion Movilă“ şi centrul de excelenţă „Carmen Sylva“, proiecte dezvoltate de Primăria Eforie (DOCUMENTE)

16 Apr 2024 340

Când salvatorii devin victime Comunitatea din Chilia Veche sare în ajutorul asistentei medicale, rănită grav în accidentul naval din județul Tulcea

13 Apr 2024 662

UPDATE Accident naval, pe brațul Chilia, județul Tulcea. Patru victime, din care un minor (FOTO+VIDEO)

10 Apr 2024 1010

UPDATE Licitații publice. Proiectarea și execuția pentru modernizarea DJ393 și DJ391, lansate în licitație de ADD. Ce spune Consiliul Județean Constanța!

10 Apr 2024 853

DGASPC Constanța, licitație deschisă pentru lucrări de proiectare, achiziționare și montare echipamente la CRRN Artemia Techirghiol (DOCUMENT)

08 Apr 2024 494

Servicii de verificare tehnică CJ Constanța reia licitațiile pentru construirea şi dotarea unui teatru pentru copii şi tineret în cadrul Complexului Muzeal de Ştiinte ale Naturii Constanţa!

07 Apr 2024 568

Contractul de finanțare, semnat la MDLPA Primăria a scos la licitație elaborarea documentației tehnico-economice și execuție lucrări pentru bulevardul Madrid din Constanța (DOCUMENT)

05 Apr 2024 602

Ministerul Educației a pus în consultare publică regulamentul-cadru de organizare şi funcţionare a centrelor județene și de resurse și asistență educațională (DOCUMENTE)

04 Apr 2024 594

Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța cumpără generator electric (DOCUMENT)

30 Mar 2024 472

DGASPC Constanța, licitație deschisă pentru proiectare și execuție sistem de alarmă antiefracție (DOCUMENT)

30 Mar 2024 433

Licitații publice Studio Art Construct va reabilita și moderniza Palatul Administrativ din Constanța (DOCUMENT)

29 Mar 2024 598

Licitații Tulcea Ce firmă va livra carne la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului?

28 Mar 2024 408

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța poate administra un imobil din municipiu. Acolo va funcționa un centru de activități sportive și culturale destinat copiilor din medii defavorizate (DOCUMENT)

25 Mar 2024 667