Andrei Stoica s-a alăturat campaniei #SelfieForLife

Luptătorul Superkombat Andrei Stoica s-a alăturat campaniei #SelfieForLife, derulată de Asociația Fight for Life Charity care strânge fonduri pentru salvarea copiilor bolnavi de cancer, internați la Institutul Fundeni din București, informează Agerpres.
 

Andrei Stoica a fost provocat de Ciprian Sora. La rândul său, Andrei Stoica l-a provocat pe fratele său, luptătorul Bogdan Stoica, pe boxerul Ronald Gavril, dar și pe actorul australian Costas Mandylor și pe actorul turc Tolgahan Sayișman.

"Ciprian Sora m-a provocat să mă înscriu în campania #SelfieForLife și să lupt pentru a-i ajuta pe copiii bolnavi de cancer. Am făcut o donație pe www.fightforlife.ro, mi-am făcut un selfie și vă provoc pe absolut toți să faceți același lucru, dar și pe Bogdan Stoica, Ronald Gavril, Tolgahan Sayișman și Costas Mandylor.", a postat Andrei Stoica pe pagina sa oficială de Facebook.

Andrei Stoica nu este primul luptător care a aderat la #SelfieForLife. Au acceptat provocările Benjamin Adegbuyi, Cristian Spetcu, Sandu Lungu și Ciprian Sora. De asemenea, în campania #SelfieForLife s-au înscris până acum mii de oameni, inclusiv nume sonore ca FC Steaua București, Ciprian Marica, Alexandru Maxim, naționala de fotbal a României.

Citeşte şi Campion mondial la Superkombat: Andrei Stoica a fos desemnat "Luptătorul anului 2014"

Sursa foto: agerpres.ro

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.