Stiri calde

Angajat de la Teatrul de Comedie, în comă după ce a căzut de la şase metri


Reprezentanţii Spitalului Universitar din Capitală au precizat că angajatul de la Teatrul de Comedie, care a căzut duminică de la aproximativ 6 metri şi care a fost adus la această unitate medicală, este în stare gravă şi se află în secţia de Terapie Intensivă, unde este monitorizat şi i se acordă tratamentul adecvat, potrivit Agerpres.

''În data de 09.09.2018, a fost adus de către un echipaj SMURD la UPU - SUUB un pacient politraumatizat prin cădere de la înălţime (aproximativ 6 m), stabil hemodinamic, însă cu un traumatism cranio-facial sever, care a necesitat intubaţia şi ventilaţia mecanică. Investigaţiile imagistice efectuate la prezentare au mai relevat traumatism toracic, fiind necesară şi din acest punct de vedere susţinerea ventilatorie. Niciuna dintre leziunile decelate nu necesită intervenţie chirurgicală, pentru moment'', arată reprezentanţii spitalului.

Potrivit sursei citate, pacientul, a cărui stare este gravă, se află în secţia de Terapie Intensivă a spitalului, unde este monitorizat şi i se acordă tratamentul adecvat.

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.