„Nu am văzut marea niciodată“ Șoferul care a parcat mașina pe plajă la Olimp a primit o amendă pe care s-o țină minte

Polițiștii constănțeni s-au autoseziat după apariția în presă a unor fotografii în care apare o mașină a Ministerului de Interne, parcată pe plaja din stațiunea Olimp, foarte aproape de apă.
 
Conform unor surse judiciare, oamenii legii au aflat că autoturismul de teren ar aparține Prefecturii Gorj și ar fi chiar mașina folosită de prefectul Gheorghe Paraschivescu. Indiferent de statut, șoferul care a dus autoturismul pe plajă până în buza mării nu ca scăpa nesancționat și riscă să fie amendat cu până la 20.000 de lei.
 
„Ne mirăm că nu se respectă legea în România, că se intră cu autoturisme pe plajă. Păi sunt curios din ce structura a MAI face parte auto din imagine parcat pe plajă la Olimp că sunt sigur că nu am văzut în dotarea agenţilor de Poliţie aşa ceva. Or fi în misiune, or fi la plajă, cine ştie. Fondurile MAI sunt folosite în cu totul alte scopuri decât pentru un climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică“, a comentat pe Facebook internautul care a făcut fotografiile.  

UPDATE 2
Chestionat de oamenii legii despre isprava sa, șoferul prefectului din Gorj a fost sincer: „Nu am văzut niciodată marea“, a mărturisit acesta. A continuat spunând că nu cunoaște zona și a ajuns pe plajă fiindcă a încurcat drumul. În tot acest timp, prefectul Gheorghe Paraschiv se afla la o conferință, în stațiunea Neptun. Profitând de timpul liber, șoferul a luat mașina de serviciu și a plecat să exploreze împrejurimile.

UPDATE 1
Surse judiciare susțin că bărbatul care a condus mașina pe nisipul plajei de la Olimp ar fi chiar șoferul prefectului de Gorj. De altfel, individul care a sfidat legea a și fost amendat cu 10.000 de lei. 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

ISU Argeș - Pompierii au intervenit în comuna Valea Mare Pravăț în cazul unui eveniment rutier

24 Apr 2024 83

IPJ SibiuUn bărbat din comuna Șelimbăr este cercetat penal pentru mai multe infracțiuni subscrise violenței în familie.

24 Apr 2024 88

Atenție! Se oprește apa caldă în mai multe zone din Constanța

24 Apr 2024 202

Ministerul Educației Ghid de întrebări și răspunsuri - Ce acte sunt necesare pentru înscrierea copilului la grădiniță

24 Apr 2024 144

Gimnastică Sabrina Maneca Voinea și Andreea Preda, legitimate la CSM Constanța, au fost selecționate în lotul național pentru Campionatul European feminin de gimnastică artistică de la Rimini

24 Apr 2024 161

Termoficare Constanța anunță programul citirii contoarelor

24 Apr 2024 142

IGPR InfotraficSituația traficului la ora 06

24 Apr 2024 124

Surpiză pentru mai mulți șoferi din Constanța, în această dimineață. Cum arătau mașinile parcate? (FOTO+VIDEO)

24 Apr 2024 662

Membrii Sindicatului „Ovidius” din muzeele din Constanța nu vor participa la Ziua Internațională a Muzeelor și Noaptea Europeană a Muzeelor, care vor avea loc în data de 18 mai!

23 Apr 2024 422

Știri Constanța Activități preventive ale polițiștilor în grădinițe, școli și licee

23 Apr 2024 347

Mai mulți bărbați au fost încarcerați la Penitenciarul Poarta Albă, județul Constanța. Pentru ce fapte au ajuns după gratii

23 Apr 2024 460

Filmul „Trei kilometri până la capătul lumii”, regizat de profesorul Emanuel Pârvu de la Universitatea Ovidius din Constanța, la Festivalul Internațional de Film de la Cannes

23 Apr 2024 461

La nivelul județului Constanța Măsurile dispuse de autorități în vederea Sărbătorilor Pascale şi a minivacanţei de 1 mai

23 Apr 2024 449

Zeci de familii din Pecineaga, Valu lui Traian și Ciocarlia de Jos au primit daruri Arimex Comexim 2000 SRL și Asociația „Suflete deschise“ lansează un nou apel „Oricui îţi cere, dă-i, porunceşte Domnul“ (GALERIE FOTO)

23 Apr 2024 522

Oficial! Pot începe lucrările de primă urgență pentru reabilitarea generală a Templului Israelit din Constanța

23 Apr 2024 718