Angelina Jolie de Romania s-a sinucis

gabriela2_78378100.jpgGabriela Gioacasi, devenită celebră datorită asemănării fizice cu Angelina Jolie, şi-a pus capăt zilelor, la 21 de ani.

Gabriela Gioacasi alias Angelina Jolie de Romania practica modeling-ul de la 16 ani şi a devenit cunoscută datorită look-ului asemănător cu al celebrei actriţe, potrivit apropo.ro.

Tânăra s-a spânzurat în a treia zi de Paşte, cu două săptămâni înainte să împlinească 22 de ani. Cunoscuţii au spus că nu au observat nimic suspect în comportamentul ei. Unii bănuiesc că fata suferea din dragoste.

Gabriela ar fi lăsat un bilet familiei în care şi-a explicat decizia, însă părinţii ei au refuzat să îl facă public.

Sursa: realitatea.net


Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

uncrestin

11 Apr, 2010 03:55

Sinuciderea nu este niciodată o soluţie, dimpotrivă, duce la suferinţa veşnică ! Cine se sinucide ajunge în iad, pentru că moare cu acest păcat pe suflet. Cât e în viaţa pământească omul mai poate să primească iertare dacă face pocăinţă de păcate, dar după moarte nu se mai poate primi iertare. Excepţie fac, poate, cei care s-au sinucis fiind total inconştienti din cauza unei boli psihice grave, deci sunt total iresponsabili şi din acest motiv poate că ar avea o şansă să fie iertaţi. Numai Dumnezeu e stăpânul vieţii, nu omul. Nimeni nu are dreptul să se sinucidă pentru nimic în lume, oricât ar suferi. Suferinţa pământească se va sfârşi, dar suferinţa din iad e mult mai rea şi nici nu are sfârşit. Iadul nu este o răzbunare a lui Dumnezeu, ci este consecinţa dreptăţii instituite de El. Pe lângă faptul că este iubitor, El este şi drept. Şi nici nu poate să mintă, iar în Biblie (care este colecţia cărţilor inspirate de El) ne vorbeşte atât de fericirea veşnică, cât şi de suferinţa veşnică. Sunt foarte multe argumente şi dovezi că există Dumnezeu şi viaţa veşnică de dincolo de moarte. Unele dintre acestea sunt redate pe blogul următor: http://www.cezar-iasi.blogspot.com/ În afară de argumente şi dovezi, pe blog mai găsiţi: înregistrări video cu miracole; videoclipuri ; legături cu numeroase site-uri foarte interesante (unele dintre ele conţin şi posturi TV şi de radio on-line) ; cărţi foarte interesante care pot fi citite direct pe internet (fără a necesita descărcare în calculator) ; articole. Vă rog intraţi pe blog şi trimiteţi-l mai departe ca să folosească şi altora.

Articole asemanatoare

„Părintele“ Cazinoului din Constanța, creator al unei bijuterii arhitecturale în Vrancea

08 Jan 2021 3166

Banc Aseara, m-am certat cu nevasta-mea...

13 Aug 2015 2748

Marian Vanghelie, la B1 TV „Bănuiesc că pot fi niște denunțuri. Nu ați auzit că am fost prins într-un flagrant, că am conturi”

12 Mar 2015 1413