Aplicația incredibilă "Shazam" va identifica orice plantă dintr-o imagine! (video)

Se estimează că sunt aproximativ 400.000 de specii de plante cu flori în lume și pe care este de înțeles că ar fi dificil să fie ținute minte. Majoritatea dintre noi nu poate decât să recunoască și să numească o mână de plante, chiar dacă ne-am dori să fie altfel. În cazul în care doriți să îmbunătățiți cunoștințele în domeniul minunat al speciilor plantelor, avem niște vești bune pentru dvs. La fel ca pentru orice altceva: există o aplicație pentru asta!
 
Dacă ați mers vreodată pe jos după o plantă specifică pe care v-aţi dorit să o identificaţi, sau să aveți cunoștințe mai profunde despre speciile de plante pe care v-aţi dori să le împărtășiți şi cu alţii, atunci aplicația PlantNet este pentru dvs. Disponibil pentru dispozitive iPhone și Android, aceasta este în esență aplicaţia "Shazam" pentru plante. Este destul de minunat să iei în considerare ceea ce tehnologia este capabilă în aceste zile.
 
Cum funcționează App?
 
Aplicația funcționează prin colectarea de date dintr-o rețea socială mare, care încarcă imagini și informații despre plante. Oamenii de știință din patru organizații de cercetare franceze, inclusiv CIRAD, IRA, INRIA / IRD şi Rețeaua Botanică Tela, au dezvoltat aplicația.
 
Software-ul de vizualizare ale aplicației are caracteristica de a recunoaște multe specii de plante, cu condiția ca acestea să fi fost ilustrate destul de bine în baza de referință botanică. PlantNet lucrează în prezent la mai mult de 4.100 de specii de floră sălbatică a teritoriului francez, iar lista speciilor este furnizată prin intermediul aplicației. Numărul de specii incluse și imaginile folosite de aplicație crește pe măsură ce creşte numărul utilizatorilor.
 
În timp ce doar un procent mic de specii de plante puteau fi identificate până în prezent, cu cât mai mulți utilizatori se alătură și există mai mulți participanți din diferite țări care vor să se implice, cu atât mai diversă va deveni această aplicație. Așa că, dacă acest lucru este ceva care vă interesează, pentru a primi aplicația și poţi începe să contribui de astăzi.
Ce valoare are App?
 
Această aplicație se concentrează pe colectarea de plante medicinale și identificarea plantelor în natură, care ar putea fi periculoase pentru dvs sau despre care v-ar plăcea să aflați mai multe despre. În zilele noastre, persoanele din clasa medie apreciază mai mult natura iar această aplicație vă poate ajuta să vă echipaţi casa și spațiul de locuit cu plante pe care le iubiţi.
 
În viitor, o bază de date ar putea ajuta la forarea în adâncul naturii sălbaticepentru a vedea ce are de oferit. Nu numai că sunt surse sălbatice de plante și ierburi curate și fără pesticide, dar, de asemenea, ele pot fi culese proaspăt și să fie mai nutritive.

 
În același timp, această aplicație în mod inevitabil va duce oamenii în natură mai mult decât o fac ei acum, îi poate învăţa despre despre trasee și curiozităţile naturii pentru toţi cei dornici de a afla mai multe despre ceea ce este în jurul lor.
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.