Are un magazin şi la Constanţa Percheziţii la firmele lui Nicolae Sarcină, unul dintre cei mai bogaţi români

Mai multe percheziţii au avut loc, ieri, la firmele celui mai bogat om din Gorj, Nicolae Sarcină, o prezenţă constantă în top 300 al celor mai înstăriţi români. Conform realitatea.net, Nicolae Sarcină este suspectat de evaziune fiscală de mare amploare, iar dosarul este acum la Parchetul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Verificările au fost făcute la peste 30 de clădiri în care îşi desfăşoară activitatea firmele omului de afaceri. Peste 10.000 de oameni lucrează în cadrul societăţilor sale.
 
Domeniile în care activează firmele sunt diverse: exploatare forestieră, transport, mass-media, construcţii civile şi industriale, transporturi şi reparaţii de maşini. Cea mai importantă activitate a lui Nicolae Sarcină e în domeniul comerţului. Acesta are un lanţ de 160 de magazine în Gorj, Hunedoara, Constanţa, Argeş şi Bucureşti.
 
Cele mai mari firme ale omului de afaceri sunt societatea Grimex şi compania Succes, înfiinţată de Nicolae Sarcină în anul 1994 împreună fratele său, care a murit într-un accident de circulaţie. Lanţul de magazine succes are peste 200 de puncte deschise în ţară. În Constanţa market-ul este situat pe strada Făgetului.
 
Sursa foto: adevarul.ro
 

Ti-a placut articolul?




Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Nu exista articole asemanatoare.