Stiri calde

Arhiepiscopia Tomisului a pierdut un proces important. Judecătorii au decis evacuarea. Sentinţa este definitivă

Ieri, Tribunalul Constanţa a respins contestaţia Arhiepiscopiei Tomisului formulată împotriva deciziei Judecătoriei Constanţa de evacuare din depozitul de vinuri din satul Culmea. Sentinţa Tribunalului Constanţa este definitivă şi a fost dată de judecătoarele Mihaela Crina Popescu şiBeatrice Mariş, la solicitarea lui Niculae Marghiol, fostul primar al localităţii Ciocârlia.
 
În motivarea în fapt a cererii, Niculae Marghiol a arătat că între părţi s-a încheiat un contract de locaţiune, în data de 7.09.2012, în temeiul căruia i-a asigurat Arhiepiscopiei Tomisului folosinţa imobilului situat în oraşul Ovidiu, sat Culmea, Ferma nr. 17. După împlinirea termenului contractual, prin actul adiţional nr. 1/20.03.2013, părţile au prelungit durata contractului, până la data de 19.06.2013, iar din acel moment a operat tacita relocaţiune.
 
Întrucât Arhiepiscopia Tomisului a continuat să ocupe imobilul dat în folosinţă şi să plătească chiria aferentă, Niculae Marghiol a învederat că a procedat la denunţarea contractului printr-o notificare adresată locatarului, care constituie, în acelaşi timp, notificare de evacuare a imobilului, însă Arhiepiscopia Tomisului nu ar fi înţeles să elibereze spaţiul, deşi s-a împlinit termenul de preaviz de 30 de zile.
 
Mai multe despre acest subiect pot fi citite accesând următorul link:
Arhiepiscopia Tomisului, evacuată din clădirea în care depozita vinul din Culmea (video)

Ti-a placut articolul?


Nume:

Email:

Comentariu*:

Articole asemanatoare

Începe judecata unui responsabil tehnic din partea Arhiepiscopiei Tomisului

17 Dec 2018 421

Dosarul privind relocarea Bisericii „Izvorul Tămăduirii“ va fi rejudecat. Victorie obţinută în instanţă de Asociaţia de proprietari Bloc O6 din cartierul Tomis Nord

05 Nov 2018 1157

Procurorii acuză - afaceri necurate în curtea Arhiepiscopiei Tomisului!

13 Sep 2018 1306

Un responsabil tehnic din partea Arhiepiscopiei Tomisului, trimis în judecată de către DNA Constanţa

12 Sep 2018 1244